Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Förverkliga din trädgårdsdröm

Upp till 20% rabatt på våra växthus och partier. Dessutom har vi rejäla rabatter på limträ-och aluminiumstomme, tak och solskydd till ditt uterum. Kampanjen gäller t.o.m. 2022-08-31.

TILL KAMPANJ
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Showrooms
  • Prisvärda med hög kvalitet

En magisk utemiljö i Kattvik

Paul och Ylva byggde sitt drömhem med utsikt över havet. Men så blåser det! Drömmen om en lång sommar förverkligades genom ett stormsäkrat växthus uppe på trädäcket. Se filmen och låt dig inspireras av ett magiskt växthus.


Fototävling

Har ni årets uterum eller växthus? Det här är fototävlingen för dig som har ett uterum eller växthus med det lilla extra från oss på Willab Garden. Plocka fram din kamera och var med och tävla om presentkort upp till 5 000 kr.


20% rabatt på flera av våra växthus

Skaffa ett växthus för livet. Just nu får du 20% rabatt på ett stort urval av våra växthus. Flera av våra växthus har kort leveranstid, oftast runt 2 veckor. Allt för att du ska kunna förverkliga just din trädgårdsdröm.


Uterum till fina priser

Just nu får du 20% rabatt på alla våra partier och limträstommar och 15% rabatt på alla tak. Den perfekta tidpunkten för att förverkliga uterumsdrömmen är just nu.


Boka besök med våra säljare i Båstad

Boka ett möte och planera kostnadsfritt med en säljare i vår burik i Båstad. Du får ett komplett förslag med 3D-ritning och offert. Välkommen till Willab Garden!


Stilren Pergola i Ängelholm

Paret Bertilsson hade redan skapat en genomtänkt och designad trädgård, men någonting fattades. De hittade svaret i en stilren svartlackerad Pergola med stora glaspartier som öppnar upp mot trädgården.


Kampanjpris på altanräcke

Våra två glasräcken, Steel och Aluminium, kan anpassas helt efter måtten på din altan. Du kan även välja standardmått och få ett kvalitetsräcke till riktigt bra pris. Hitta ditt altanräcke hos Willab Garden!


Sommarpriser på skjutpartier

Willab Garden har ett brett utbud av olika skjutdörrar och glaspartier. Just nu har vi 20% rabatt på ett stort urval av skjutpartier med hög kvalitet och som dessutom levereras direkt hem till dig.


Besök våra butiker

I våra butiker och showrooms kan du se våra uterum och växthus i inspirerande miljöer samt träffa våra kunniga säljare. Nu kan du även boka tid för ett möte i vår butik i Båstad. Välkommen till Willab Garden!


Utforska våra taklösningar

Vi har ett stort sortiment av kanalplasttak, glastak och plåttak. Komplett profilsystem ingår alltid när du köper tak hos oss!

Planera drömväxthuset

Designa ditt eget växthus

Vi på Willab Garden tycker att ditt nya växthus ska matcha dina behov och dina önskningar så mycket det bara går! Vi vill också att det ska vara enkelt och roligt att köpa växthus - att du själv ska...

Golv till växthus

Vad du ska välja för växthusgolv är en fråga det antagligen finns lika många svar på som det finns växthus. Det finns massor av alternativ för golv i växthus – tegel, marksten eller natursten för...

Grund till växthus

Det finns många sätt att bygga en grund. Vår rekommendation är att använda dig av en oisolerad grund, den är inte lika kostsam som en isolerad grund. Om du tillfälligt vill värma upp ditt växthus...


Designa och anpassa ditt växthus

- i vårt digitala planeringsverktyg

Till växthusguiden
"
Det finns plats för många olika drömmar i en trädgård. Vi är stolta över att i mer än 30 år ha haft del i att tusentals familjer skapat oförglömliga ögonblick i sina trädgårdar. Med växthus och uterum har vi skapat platser som fyllts med liv, barnskratt och möten över generationer. Välkommen till Willab Garden!
Familjen Williamsson - Anders, Rune & Kristina
"

Drömmer du om ett uterum?

Rätt glas till rätt säsong

Jämför design och funktioner mellan våra olika system. Tänk noga igenom hur uterummet ska användas och vilka krav på komfort under olika årstider du har. Willab Gardens uterumssystem finns bara att...

Inför uterumsbygget

Det finns en del viktiga saker du bör tänka på i samband med planering och beställning av ditt uterum. Här hjälper vi dig en god bit på vägen.

Golv till uterum - Hitta rätt uterumsgolv

Att välja golv till uterum är inte helt enkelt - det finns många saker att ta hänsyn till. Dels är de tekniska aspekterna, det vill säga vilka material som tål den tuffa miljön i ett uterum med...


Designa och anpassa ditt uterum

- i vårt digitala planeringsverktyg!

Till uterumsguiden

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet 10:00 - 17:30

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.