Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Glastak till altan

Glastak för altanen stärker utomhuskänslan och ger ett öppet och luftigt intryck. Det blir ljusare på altanen och även i rummet innanför, eftersom taket inte skuggar på samma sätt. På våra altantak i glas har vi förborrat alla detaljer för enklare montering. Profilsystemet kan lackeras i vitt, svart eller en annan RAL-färg som du gillar. Det finns stora möjligheter att anpassa taket efter dig och ditt hus.

Glastak ger altanen ett luftigare intryck 

Glastak till altanen är en perfekt kompromiss om du vill få utomhuskänslan av bar himmel, men samtidigt ha möjlighet att vistas där även när vädret är dåligt eller det blir kyligt ute.

Med tak i glas blir din altan en uteplats du kan njuta av under större delar av året. Inte bara de soliga sommardagarna. Ät middag under stjärnklara himlar, sitt tryggt och se regnet smattra mot taket och upplev när naturen vaknar om morgonen från en varm utsiktspunkt. Glastak lämpar sig också för tak med låg lutning, du kan lägga det på tak med så lite som 6 graders lutning. 

Glastak med olika isolerförmåga

Glastak kommer med olika isolerförmåga. Med andra ord är vissa bättre på att hålla inne värme än andra. Vi erbjuder en variant för vår-höst med ett U-värde på 2,7. Taket Vinterträdgård plus isolerar ännu bättre, med ett U-värde på 1,7 och passar att använda i isolerade uterum.

När du vet vad som passar dig är det enkelt att beställa våra glastak online från vår hemsida. Vill du hellre se Willab Gardens utbud i verkligheten är du välkommen till en av våra butiker/showroom.

Fler spännande produker för din altan

Exklusiv pergola i aluminium med lamelltak och skjutdörrar i glas. Ett smidigt och snyggt altanräcke i glas som avgränsar ytan på sin altan.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.