Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer från Willab Garden

Vi vill erbjuda våra kunder en riktigt bra affär när det kommer till uterum, växthus & uteplatstillbehör! En bra affär, ur vårt perspektiv, är att du ska uppleva att du fått största möjliga värde för pengarna när det kommer till kvalitet och service. Letar du efter ett uterum som ska hålla länge, med kvalitet i varje detalj, till ett bra pris? Se våra aktuella erbjudanden på uterum och jämför priser och kvalitet med konkurrenterna, innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller t.o.m. 2023-01-31.


20% rabatt på växthus

Odla och njut i ett växthus från Willab Garden. Köp ett växthus för minst 15.000:- och få 20% rabatt. Handla nu och spara tusenlappar!


Kampanj på uterum

Under januari månad får du 50% på limträstommen och 20% på glaspartier och tak när du köper ett komplett uterum för minst 45.000:- ord. pris. Passa på att fynda!


20% rabatt på glaspartier

Köp glaspartier för minst 3.000:- och få 20% rabatt. Hos oss hittar du glaspartier i flera utföranden och för alla säsonger. Välj bland skjutpartier, vikpartier och lyft-glid skjutdörrar.


20% rabatt på tak

Köp tak för minst 5.000:- och få 20% rabatt. Just nu kan du spara tusenlappar vid köp av kanalplasttak, plåttak och glastak. Utforska vårt stora sortiment av tak.


20% på allt till altan

Hos Willab Garden finns ett stort urval av byggmaterial och inredning för att skapa den altan som passar dig och ditt hus. Just nu får du 20% rabatt på allt till altan.


20% rabatt på tillbehör

Förbered för vårens odlingar - köp tillbehör för minst 99:- och få 20% rabatt.


Willab Garden magasin

Läs och ta del av erbjudanden, tips och råd i vårt Willab Garden magasin.

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 17:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 17:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 17:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.