Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer från Willab Garden

Vi vill erbjuda våra kunder en riktigt bra affär när det kommer till uterum, växthus & uteplatstillbehör! En bra affär, ur vårt perspektiv, är att du ska uppleva att du fått största möjliga värde för pengarna när det kommer till kvalitet och service. Letar du efter ett uterum som ska hålla länge, med kvalitet i varje detalj, till ett bra pris? Se våra aktuella erbjudanden på uterum och jämför priser och kvalitet med konkurrenterna, innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller t.o.m. 31.10.2022.

Fina erbjudanden


Kampanj på uterum

Förverkliga drömmen om ett uterum! Just nu ger vi dig 50% på limträstommen vid köp av komplett uterum, 20% på glaspartier och 10% på tak.


20% på växthus

Drömmer du om ett växthus? Just nu har vi 20% på alla våra växthus! Vi är säkra på att du kommer hitta det perfekta växthuset för dig och din trädgård.


20% på glaspartier

Willab Garden har ett brett utbud av skjutdörrar och glaspartier till uterum. Vi har även vinterisolerade fasadpartier för montering i husets fasad. Just nu 20% rabatt.


10% på tak

Vi har ett stort sortiment av kanalplasttak, plåttak och glastak. Du kan även skräddarsy dit plåttak i vår takguide, enklare blir det inte! Just nu 10% rabatt.

Fina erbjudanden

pergola

15% på Pergola

Pergola i aluminium med smidigt lamelltak. Vår pergola är i princip underhållsfri och är utrustad med flexibelt, motordrivet lamelltak. Komplettera med glaspartier för skön uterumskänsla.


20% på altanräcke

Ett glasräcke från Willab Garden har hög kvalitet och kan helt anpassas efter måtten på din altan, terrass eller uteplats. Hitta ditt nya altanräcke hos oss.


20% på komposittrall

Vår underhållsfria komposittrall tillverkas av återvunnen polyetenplast och träfiber - fritt från gifter och 100% återvinningsbart.


15% på markiser

Måttbeställda markiser för fönster, glaspartier och tak. Ett effektivt skydd mot både sol, värme och insyn är ett solskydd som är utvändigt istället för invändigt.

Fina erbjudanden


20% på uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och uterumspartier i aluminium är så underhållsfritt det kan bli. Den vinterisolerade stommen är perfekt för tillfällig uppvärmning året om.


20% på murväxthus

Växthus på mur ger ett klassiskt intryck och växthuset får karaktär. Ett vackert murväxthus ger trädgården en oslagbar ombonad känsla. Muren kan varieras in i det oändliga för att passa just din stil.


20% på växthusinredning

Inred ditt växthus med hyllor och såbäddar, som förenklar odlingen! Även fina erbjudanden på fönsteröppnare och andra utvalda produkter.


Trädgårdstillbehör

Upp till 20% rabatt på utvalda trädgårdstillbehör! Hos Willab Garden hittar du ett brett utbud av allt det du behöver till ditt växthus och din trädgård.


Kampanjmagasin - En efterlängtad trädgårdsdröm

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:30

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.