Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer från Willab Garden

Vi vill erbjuda våra kunder en riktigt bra affär när det kommer till uterum, växthus & uteplatstillbehör! En bra affär, ur vårt perspektiv, är att du ska uppleva att du fått största möjliga värde för pengarna när det kommer till kvalitet och service. Letar du efter ett uterum som ska hålla länge, med kvalitet i varje detalj, till ett bra pris? Se våra aktuella erbjudanden på uterum och jämför priser och kvalitet med konkurrenterna, innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller t.o.m. 2023-05-31.


10% rabatt på alla växthus!

Växthuset är både en plats för odling och en plats för sköna stunder. Börja odla egna solmogna tomater och gurka – ett smart val för både plånbok och miljö. Vid köp av växthus för minst 29 000:- får du 10% rabatt.


Maxa odlingen – spara pengar!

Vi har allt för din odling och trädgård. Köp trädgårdstillbehör för minst 99:- och få 10% rabatt.


Tillbehör för ditt växthus

Du får 10% rabatt på alla växthustillbehör när du handlar för minst 99:-.


Uterum till hus och trädgård

Köp ett uterum för minst 49 000:- så ingår grundmålning av ditt uterum! Då slipper du tillbringa semestern med att måla. Dessutom får du upp till 25% rabatt på partier och upp till 15% rabatt på tak.


Upp till 25% rabatt på uterumspartier!

Vi har ett brett utbud av glaspartier till uterum. Just nu får du 25% rabatt på glaspartier WG 40 och WG 50. Övriga glaspartier får du 20% rabatt på när du köper glaspartier för minst 3 000:-. .


Nyhet - WG 70 Softclose

WG 70 SoftClose är ett egenutvecklat skjutpartisystem för uterum, med en slimmad och exklusiv känsla. Köp glaspartier för minst 3 000:- och få 20% rabatt.


Upp till 15% rabatt på tak!

Rätt tak för uterum och uteplats. Hos oss hittar du både tak i mjölkvit isolerplast, klart isolerglas och plåttak. Nu får du 15% rabatt på kanaplasttak 20,25 och 40 mm. Övriga tak får du 10% rabatt på när du köper tak för minst 5.000:-.


10% på markiser och solskydd

Vi har ett varierat utbud med olika typer av solskydd för såväl uterum som stora fönster för att kunna matcha just dina behov av funktion, design och pris. Nu får du 10% rabatt på markiser när du handlar markiser för minst 5.000:-.


10% rabatt på pergola

En modern pergola ramar in altanen, uteplatsen eller pooldäcket. Just nu får du 10% rabatt på våra pergolor.


10% rabatt på uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och uterumspartier i aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Nu får du 10% rabatt på uterum i aluminium när du köper ett komplett uterum för minst 49 000:-.


10% rabatt på glasräcken

Ett glasräcke från Willab Garden har hög kvalitet och kan helt anpassas efter måtten på din altan, terrass eller uteplats. Köp glasräcke för minst 5 000:- och få 10% rabatt.


10% rabatt på komposittrall

Komposittrall i träkomposit är ett material som både ser ut och känns som trä och görs av en blandning av träfiber och plast. Köp komposittrall för minst 5 000:- så får du 10% rabatt.


Willab Garden magasin

Läs och ta del av erbjudanden, tips och råd i vårt Willab Garden magasin.

#WILLABGARDEN | INSPIRATION FRÅN VÅRA KUNDER

Vill du synas här med din produkt från Willab Garden? Använd #willabgarden och tagga @willabgarden på dina bilder för att bli utvald i våra inspirationsflöden på webbplatsen. Klicka på bilderna för att se relaterade produkter. Köp online med fri frakt 🚚

Uterum, växthus och altan - Du hittar produkterna hos Willab Garden

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 11:00 - 15:00

Båstad

Öppet idag 11:00 - 15:00

Munkedal

Öppet idag 11:00 - 15:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 11:00 - 15:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
Ecster
AAA Högsta kreditvärdighet