Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer från Willab Garden

Vi vill erbjuda våra kunder en riktigt bra affär när det kommer till uterum, växthus & uteplatstillbehör! En bra affär, ur vårt perspektiv, är att du ska uppleva att du fått största möjliga värde för pengarna när det kommer till kvalitet och service. Letar du efter ett uterum som ska hålla länge, med kvalitet i varje detalj, till ett bra pris? Se våra aktuella erbjudanden och jämför gärna priser och kvalitet med konkurrenterna innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller fram till den 29/2 2024.

Uterum sadeltak en solig dag

20% rabatt på uterum

Under februari månad får du 20% på glaspartier och tak när du köper ett komplett uterum för minst 49.000:- ord. pris. Passa på att fynda!

Glastak i uterum.

20% rabatt på tak

Köp tak för minst 5.000:- och få 20% rabatt. Just nu kan du spara tusenlappar vid köp av kanalplasttak, plåttak och glastak. Utforska vårt stora sortiment av tak.

Glaspartier i ett vitt uterum.

20% rabatt på glaspartier

Köp glaspartier för minst 3.000:- och få 20% rabatt. Hos oss hittar du glaspartier i flera utföranden och för alla säsonger. Välj bland skjutpartier, vikpartier och lyft-glid skjutdörrar.

Modern pergola med glaspartier

20% rabatt på pergola

En modern pergola ramar in altanen, pooldäcket eller uteplatsen och ger dig möjlighet att skapa ett öppet och luftigt uterum. Köp pergola för minst 8000:- och få 20% rabatt.

Green Room Elegant, vitt växthus på röd tegelmur med öppna skjutdörrar.

20% rabatt på växthus

Odla och njut i ett växthus från Willab Garden. Köp ett växthus för minst 29.000:- och få 20% rabatt.

Såbädd och låda till Green Room växthus

20% rabatt på alla växthustillbehör

Förbered för vårens odlingar. Oavsett om du är växthusägare eller om du odlar på friland har vi odlingstillbehören för dig. Köp tillbehör för minst 99:- och få 20% rabatt.

Kvinna vattnar i sitt vita Green Room Elegant växthus.

20% rabatt på allt för odling och trädgård

20% rabatt på alla tillbehör för odling och trädgård. Köp tillbehör för minst 99:- och få 20% rabatt på allt för odling och trädgård.

Altan med golv av komposittrall och glasräcke runtom.

20% på allt till altan

Utforska vårt sortiment av glasräcken och komposittrall till altan eller balkong. Köp räcke eller golv för minst 1000:- och få 20% rabatt.

#WILLABGARDEN | INSPIRATION FRÅN VÅRA KUNDER

Vill du synas här med din produkt från Willab Garden? Använd #willabgarden och tagga @willabgarden på dina bilder för att bli utvald i våra inspirationsflöden på webbplatsen. Klicka på bilderna för att se relaterade produkter. Köp online med fri frakt 🚚

Uterum, växthus och altan - Du hittar produkterna hos Willab Garden

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.