Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Glaspartier till altan

Vi erbjuder allt för glaspartier på altaner. Alltid med genomtänkt konstruktion som håller sig fin i många år. Du kan välja ett enklare glasalternativ till altanen där isolering inte är så viktigt - vi har flera olika utföranden. Titta på fönstrets U-värde för att jämföra. Ju lägre det är, desto bättre isolerförmåga.


Glaspartiguiden

Anpassa & designa dina skjutdörrar, glaspartier eller skjutdörrar. Se pris och köp direkt online

Till Glaspartiguiden

Heltäckande utbud av glaspartier till altan

Det sägs att skönheten sitter i detaljerna. Och kanske kan man säga att detaljerna spelar lika stor roll för funktion. Åtminstone när det kommer till glaspartier. Dörrar som är enkla att använda och genomtänkta detaljer ser till att din altan blir ett utrymme där du verkligen kan trivas. Litet, stort, i olika former – med Willab Garden kan du forma ett fönsterparti på altanen helt efter dina önskemål. Inte minst med vikdörrar och skjutdörrar som fungerar smidigt och ser bra ut. Men även fasta partier som går att skräddarsy efter din altans unika mått och form. Och isolerförmågan, den styr du också med dina val.

Välj glaspartier efter säsong

Vi erbjuder glaspartier med olika isolerförmåga. På så sätt finns något för dig som är ute efter en enklare altan som inte ska användas året om. Men fönsterpartierna med hög isolerförmåga gör det lättare att värma upp altanen så att du kan njuta av den i fulla drag även under årets kalla månader. Utan att elda för kråkorna. Då kallar vi det för ett isolerat uterum eller vinterträdgård. Glaspartierna är utformade av oss eller i nära samarbete med utvalda underleverantörer för att vi ska vara säkra på att vi erbjuder stabila och hållbara konstruktioner som behåller sitt fina utseende och fungerar väl under lång tid. Allt detta till konkurrenskraftiga priser.

Designa dina glaspartier till altan online

Med Willab Gardens verktyg är det enkelt att designa glaspartier på nätet. Många glaspartier kan du själv anpassa måtten på så att de passar din altan och experimentera med olika detaljer. Priset ser du under hela designprocessen. Du kan beställa allt direkt online eller besöka en av våra butiker/showroom för att se utbudet i verkligheten innan du bestämmer dig.

Fler spännande produker för din altan

Exklusiv pergola i aluminium med lamelltak och skjutdörrar i glas. Smidig och underhållsfri komposittrall i flera fina nyanser. 

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.