Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

CirkulärAffär – returnerade varor ger glädje i retur

Under hösten 2022 började Willab Garden på allvar att fundera på hur vi kunde ta till vara på produkter som av olika anledningar returnerats, skadats lindrigt eller fellevererats. Vi kom fram till att det bästa vore om dessa fullt funktionsdugliga varor återbrukades och såldes till ett reducerat pris via en cirkulär handel. 

Sagt och gjort! Från en dag till en annan startade vi en butik på Blocket som vi döpte till CirkulärAffär, och därmed var vår cirkulära handel igång. Besök vår Cirkuläraffär här!

Konceptet är enkelt. Vi lägger upp våra "bortvalda" varor i butiken och därefter kan de snabbt hitta nya ägare som får köpa en utmärkt produkt till ett jättebra pris. Det är på samma gång ett hållbart, framgångsrikt och ett tillfredsställande sätt att driva handel på.  

 

Varor i vår CirkulärAffär säljs med kraftigt reducerade priser, något som är mycket uppskattat av den som inte är så petnoga med att exempelvis ett växthus har små skönhetsfel, utan främst är ute efter dess funktion. Tack vare detta kan vi på Willab Garden faktiskt "banta" behovet av nyproduktion. I ovan fall skulle kunden sannolikt ha lagt en beställning på ett sprillans nytt växthus, men köper nu istället ett som redan är producerat och klart. På så vis minskar vi också vårt avtryck på miljön. 

För Willab Garden är konceptet CirkulärAffär en hållbar win-win-win: bra för miljön, bra för kunden och bra för oss som företag, så att vi kan fortsätta på vår starka, hållbara linje.

Välkommen in till vår Cirkuläraffär, klicka här! Välkommen in i vår Cirkuläraffär!

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.