Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kanalplasttak till altan

Välj ett starkare plasttak för din altan. Vårt alternativ är mycket prisvärt i förhållande till det genomtänkta sättet det är gjort på. Konstruktionen från Willab Garden ger ökad bärighet och styvhet i altantaken, jämfört med traditionell kanalplast. Du får alltid med ett profilsystem. Välj ett ljust och luftigt kanalplasttak till din altan – som passar för just ditt hus.

Köp plasttak till altan hos Willab Garden

När du köper ett kanalplasttak för altan från Willab Garden ingår alltid ett komplett profilsystem. I det ingår mitt- och kantprofil, dräneringslist och vägganslutningslist med tillbehör. Med dem sitter taket tryggt på plats och får ett fint och jämnt utseende. Kanalplast passar även tak med låg lutning, ända ner till 4 graders lutning. 

Handla plasttak och mycket mer till din altan eller ditt uterum från oss, för ett smidigare bygge och långlivade resultat som passar dina önskemål.

Kanalplasttak med marknadens bästa isoleregenskaper 

Willab Gardens altantak i kanalplast kommer i olika tjocklekar, för att du ska kunna hitta rätt för dig. Ju tjockare tak, desto bättre isolerförmåga. Välj mellan 10, 16, 20, 25, 32, 40 och 50 mm.

Vi erbjuder det starkaste isolertaket på marknaden med X-struktur, som levererar bästa möjliga bärighet med låga U-värden. Ett lågt U-värde innebär god isolerförmåga.

Utöver anpassningsbar isolerförmåga ger kanalplasttak en ljus känsla, eftersom taket släpper igenom ett dämpat ljus. Perfekt under soliga dagar när du inte vill bli bländad men ändå känna utomhuskänsla.

Enkel och snabb montering 

Lägg mindre tid på att montera ditt altantak och mer tid på att njuta av altanen – utan att tumma på konstruktionen. Våra alternativ monteras utan synliga skruvar, vilket kan minska monteringstiden till hälften jämfört med andra isolertak.

Även efter monteringen sparar du tid, eftersom den släta yttre ytan på våra altantak i kanalplast innebär att de är enkla att hålla rena. Helt utan risken för läckage som genomgående skruvar innebär.

Ta ett första steg mot ett nytt altantak i plast och kika på våra varianter. Du kan se dem och beställa hem produkter direkt här på webbplatsen. Vi har även flera butiker/showroom där du kan se Willab Gardens produkter i verkligheten.

Fler spännande produker för din altan

Exklusiv pergola i aluminium med lamelltak och skjutdörrar i glas. Ett smidigt och snyggt altanräcke i glas som avgränsar ytan på sin altan.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.