Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Väx med oss på Willab Garden!

Vill du hjälpa oss att förverkliga andras trädgårdsdrömmar? Sedan 30 år tillbaka har vi lyxen att få göra det varje dag. Vi är många som hjälps åt i drömfabriken - över 200 stycken faktiskt. På vårt huvudkontor i Östra Karup strax utanför Båstad arbetar vi med alltifrån ledning, produktutveckling, försäljning, marknadsföring, transportfrågor, inköp, ekonomi, HR, IT, lager, logistik och produktion. Alla är lika viktiga!


Våra värderingar

"Kunden i centrum" - "Vi hjälper varandra" - "Vi tar ansvar"

Vill du jobba hos oss?

Att arbeta för Willab Garden är att arbeta nära ett varumärke som de flesta känner till och blir inspirerade av. Som arbetsplats är vi måna om att våra medarbetare trivs, mår bra och utvecklas, och vi värderar omtanke och teamwork framför vassa armbågar.

Hos våra anställda värderar vi en positiv och driven personlighet framför ett perfekt CV - det tjänar både vi och våra kunder på! Tillsammans hjälps vi åt att ta ansvar för att våra kunder ska få en positiv upplevelse från A till Ö.

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag som har uppfyllt växthus- och uterumsdrömmar i över 30 år. Detta har gett oss unik kunskap på området och gjort oss till marknadsledare. Vi är stolta över att alltid anstränga oss utöver det vanliga och lägga ner mycket omsorg i de små detaljerna - det gör att våra produkter håller en hög nivå kvalitetsmässigt, har genomtänkta lösningar och dessutom är mycket prisvärda.

Vårt huvudkontor, centrallager, butik med showroom, samt produktion ligger i Östra Karup, och utöver det har vi även butiker med showroom i Bromma, Munkedal, Drammen (Norge) och Greve (Danmark). 

Restaurang Gardeners söker kock

Söker du ett jobb där du får laga mat från jord till bord - bokstavligt talat? Vi söker dig också! Särskilt dig som brinner lite extra för att laga mat från grunden och gör det med hjärtat.

Hittar du inte jobbet du söker välkomnar vi alltid en spontanansökan!

0 / 1000
Dra filer hit, eller
PNG, JPG eller JPEG, max 10 mb totalt.

Johannes Edvardsson - Aftersales Chef

Arbetat på Willab Garden i 8 år. Mitt mål är att du som kund ska känna dig trygg och få god service när du handlar hos oss både före, under och efter ditt köp. Om något mot förmodan skulle gå fel så lägger vi stort fokus på att du som kund snabbt ska få hjälp och support. Vi jobbar lösningsinriktat både mot kund och inom organisationen. Vi lyssnar till våra kunders upplevelser och synpunkter i många forum, för att ständigt förbättra oss och för att du som kund ska få den bästa kundupplevelsen när du handlar av oss. På Aftersales har vi samlat år av erfarenhet och kunskap som kommer dig tillgodo. I vår organisation ingår t ex två mobila servicetekniker som hjälper våra kunder när något gått snett.


Richard Kaschner - Teamledare Produktion

Arbetat på Willab Garden i 13 år. Mitt intresse för byggnation och teknik är en av anledningarna till att jag trivs så bra med mitt jobb. Det är spännande att vara en del av processen från ritning till färdig produkt. Willab Gardens breda produktsortiment innebär att vi tillverkar allt ifrån enskilda skjutdörrar till kompletta vinterisolerade uterum i aluminium. Ofta helt anpassade efter kundens önskemål. Flexibilitet och kvalitet är några av våra ledord. Likaså är korta leveranstider något vi ständigt strävar efter. Detta kräver noggrann planering och struktur, vilket är något som jag lägger stor vikt vid i mitt dagliga arbete. Tillsammans med en modern, automatiserad maskinpark och kunniga medarbetare har vi bästa förutsättningarna för att möta kundens förväntningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.