Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Jobba hos Willab Garden

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen. Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utanför Båstad. I Bromma, Munkedal, Båstad, Drammen (Norge) och Greve (Danmark) finns våra butiker med showroom och säljkår. Willab Garden är en arbetsplats som präglas av engagemang, trivsel och entreprenörskap.


"Väx med oss"

Finsktalande försäljnings-och marknadsassistent

Nu söker vi en finsktalande försäljnings-och marknadsassistent till vårt kontor i Bromma eller Båstad!

Välkommen att bli en del av Willab Garden!

0 / 1000
Dra filer hit, eller
PNG, JPG eller JPEG, max 10 mb totalt.

Våra kärnvärden är ryggraden i allt vi gör.

Engagemang – Vi tycker det är viktigt med mål. Tydliga målsättningar där varje person känner att det egna arbetet är betydelsefullt och målen är en viktig komponent för att få medarbetarna att känna sig engagerade och motiverade

Trivsel – En bra arbetsmiljö beror på många olika saker, men något som oftast är det viktigaste är kollegorna. Har man trevligt tillsammans med sina arbetskamrater känns det roligt att gå till jobbet. Många medarbetare har varit hos oss i flera år. Det ser vi som ett kvitto på att vi som företag jobbar på rätt sätt.

Entreprenörskap – Det råder en fantastisk entreprenörsanda på Willab Garden som företaget gärna uppmuntrar. På Willab Garden är vi i ständig förändring och utveckling, allt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom uterum, växthus och trädgårdsliv. Den som blir en del av Willab Garden blir en del av vårt sätt att tänka kring kunden, service och bemötande.

Vi är ett företag med 180 st. anställda som alla strävar mot att ge kunden kvalitativa lösningar för sitt hem. Dessutom har vi roligt under tiden. Det tror vi är en grundförutsättning för att lyckas.


Johannes Edvardsson - Aftersales Chef

Arbetat på Willab Garden i 8 år. Mitt mål är att du som kund ska känna dig trygg och få god service när du handlar hos oss både före, under och efter ditt köp. Om något mot förmodan skulle gå fel så lägger vi stort fokus på att du som kund snabbt ska få hjälp och support. Vi jobbar lösningsinriktat både mot kund och inom organisationen. Vi lyssnar till våra kunders upplevelser och synpunkter i många forum, för att ständigt förbättra oss och för att du som kund ska få den bästa kundupplevelsen när du handlar av oss. På Aftersales har vi samlat år av erfarenhet och kunskap som kommer dig tillgodo. I vår organisation ingår t ex två mobila servicetekniker som hjälper våra kunder när något gått snett.


Richard Kaschner - Teamledare Produktion

Arbetat på Willab Garden i 13 år. Mitt intresse för byggnation och teknik är en av anledningarna till att jag trivs så bra med mitt jobb. Det är spännande att vara en del av processen från ritning till färdig produkt. Willab Gardens breda produktsortiment innebär att vi tillverkar allt ifrån enskilda skjutdörrar till kompletta vinterisolerade uterum i aluminium. Ofta helt anpassade efter kundens önskemål. Flexibilitet och kvalitet är några av våra ledord. Likaså är korta leveranstider något vi ständigt strävar efter. Detta kräver noggrann planering och struktur, vilket är något som jag lägger stor vikt vid i mitt dagliga arbete. Tillsammans med en modern, automatiserad maskinpark och kunniga medarbetare har vi bästa förutsättningarna för att möta kundens förväntningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 17:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 17:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 17:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.