Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanj på växthus från Willab Garden

Med hjälp av vår kunskap och dina önskemål hittar vi tillsammans ditt drömväxthus till bästa pris. På vår kampanjsida hittar du billiga växthus med samma höga kvalitet och med bra garantier. Om du har frågor är du välkommen att kontakta våra kunniga säljare. Kampanjen gäller fram till den 30/6 2024.

Green Room Classic

Upp till 15% rabatt på växthus

Odla och njut i ett stormsäkert växthus från Willab Garden. Köp ett växthus för minst 29.000:- och få upp till 15% rabatt.

Såbädd och hylla till Green Room växthus

10% rabatt på växthustillbehör

Maximera sommarens odlingar. Vi har odlingstillbehören för dig. Köp växthusinredning från Euro-Serre eller Green Room för minst 99:- och få 10% rabatt.

Köp växthus till kampanjpris från Willab Garden

Att odla grönsaker och blommor i ett växthus är en populär hobby för många människor och intresset för att odla sin egen mat bara ökar. Om du söker efter billiga växthus, så ska du absolut utforska våra kampanjerbjudande. Investera i ett växthus från Willab Garden med hög kvalitet och njut av utelivet i din trädgård.

Olika typer av växthus

Vi har ett stort sortiment av växthus i flera olika utföranden. Hos oss hittar du blad annat: Stormsäkra växthus | Växthus på mur | Växthus mot vägg | Orangeri

Det finns olika alternativ för billiga växthus

  1. Mini-växthus: Ett mini-växthus kan vara en budgetvänlig lösning för små trädgårdar eller balkonger. Dessa växthus är vanligtvis små och kan enkelt monteras själv.
  2. Tunnelväxthus: Tunnelväxthus är prisvärda och enkla att montera. De är idealiska för att odla grönsaker och frukt på mindre ytor. Tunnelväxthus är vanligtvis gjorda av plast och finns i olika storlekar.
  3. Växthuspaket: Hos oss kan du köpa utvalda växthus som ett färdiga paket. Valen du kan göra är något färre än när du beställer ett specialgjort växthus, men fördelarna är kortare leveranstid och bättre pris!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Kampanjen kan ej kombineras med redan prissänkta paketpriser eller andra erbjudanden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.