Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanj på uterum från Willab Garden

Här hittar du våra aktuella kampanjer på uterum - alltid med samma höga kvalité, fast till ett billigare pris. Även till ordinariepris har Willab Gardens uterum ett lågt pris i jämförelse med andra leverantörer. Kvalitén i våra produkter är, trots fördelaktiga priser, i en egen klass. Så när du köper uterum hos oss kan du känna dig trygg med att du väljer kvalitet som håller länge utan att betala för mycket. Kampanjen gäller fram till den 30/6 2024.

Uterum med sadeltak

Passa på - Grundmålning på köpet vid köp av komplett uterum!

Under juni månad får du grundmålningen på köpet, upp till 20% rabatt på glaspartier samt upp till 15% rabatt på tak när du köper ett komplett uterum för minst 49.000:- ord. pris. Förverkliga uterumsdrömmen nu!

Uterum i aluminium.

Upp till 15% rabatt på uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och uterumspartier i aluminium är så underhållsfritt det kan bli. Just nu har vi upp till 15% rabatt på uterum i aluminium.

Vikpartierna till uterummet står öppna

Upp till 20% rabatt på glaspartier

Hos Willab Garden hittar du glaspartier för alla säsonger. Köp glaspartier för minst 3.000:- och få upp till 20% rabatt.

Glastak sett uppifrån.

Upp till 15% rabatt på tak

Rätt tak för rätt uterum - hos oss hittar du tak i isolerplast, isolerglas och i plåt. Köp tak för minst 5.000:- och få upp till 15% rabatt.

Bästa pris på uterum

Att bygga ett uterum kan vara en investering som kan öka värdet på ditt hem och ge dig en plats att njuta av utomhuslivet, även under kalla eller regniga dagar. Letar du efter uterum till bra, så har du hamnat helt rätt. Willab Garden har för tredje året i rad fått utmärkelsen "Bästa pris" på uterum av tidningen Villalivet.

Egen produktion betyder bra pris för dig

Tack vare egen produktion i Sverige och slimmade processer kan vi hålla mycket hög kvalitet till ett bra pris. Våra skjutdörrar tillverkas i Båstad och vi har kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen, vilket innebär ett bättre och billigare pris för dig. Det gäller även våra limträstommar som kapas och behandlas i vår egen toppmoderna fabrik. Färre mellanhänder ger dig bästa möjliga pris och kvalitet på uterum. Passa på när vi har kampanj och gör en ännu bättre affär!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Med komplett uterum måste följande delar ingå: limträstomme, partier på minst 3 sidor, valfritt tak, annars uppfylls inte kampanjens villkor. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.