Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Altangolv

Vår komposittrall blir ett fint och underhållsfritt altangolv, som inte ger stickor och varken behöver oljas eller slipas. Med träkomposit får du det vackra utseendet från klassisk trall till altan, utan de vanliga nackdelarna. Trallvirket är en blandning av plast och träfiber som är fritt från gifter. Det är dessutom 100% återvinningsbart.

Altan i komposittrall med glasräcke

Designa & se pris på din nya altan

Använd vårt smarta planeringsverktyg när du ska köpa glasräcke eller komposittrall till altan. Köp direkt online & få allt levererat hem!

Gå till Altanguiden

Komposittrall – Det perfekta altangolvet

Vad vill man ha ut av ett altangolv? Ett trevligt utseende, en yta som är bekväm att gå på, hållbar konstruktion och miljövänliga material står kanske högt upp på listan. Och det är precis vad du får med vår komposittrall som golv på din altan. Virket är så gott som underhållsfritt och släpper inte stickor eller slår sig. Det är varken känsligt för sol eller vatten. Nämnde vi att det åldras långsammare än vanlig trätrall?

Fördelar med att välja underhållsfri träkomposit som altangolv

När du väljer komposittrall får du ett golv som du inte kommer behöva tänka på. Minimalt underhåll och lång livslängd med välbevarat utseende innebär att du kan lägga mer tid på att njuta av din altan och mindre tid på att sköta om den. Med gott samvete.

Ytan på trallen gör det svårt för smuts och alger att få fäste. Därför behöver du varken slipa eller olja golvet. Allt som krävs är rengöring med såpa och vatten en gång per år.

Anpassa och beräkna ditt altangolv online

Med Willab Gardens olika verktyg för att designa utemiljöer kan du skräddarsy det mesta för att passa just ditt utrymme. Det gäller även trall av träkomposit till altan.

Använd vår Altanguide för att designa ditt golv till altanen i 3D, med några enkla klick. Priset syns tydligt under hela designprocessen, så du kan enkelt se vad som påverkar att kostnaden går upp eller ner. Ta även en titt på vår artikel kring bygga altan.

Så forma en altan för att passa ditt hus och hur du vill använda den. Oavsett om du vill ha en myshörna för avkoppling även när kvällarna blir kalla, eller en lekfull uteplats där små barnfötter kan tassa runt utan att få stickor.

Fler spännande produker för din altan

Exklusiv pergola i aluminium med lamelltak och skjutdörrar i glas. Ett smidigt och snyggt altanräcke i glas som avgränsar ytan på sin altan.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.