Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Uterumspartier

Willab Garden har ett brett utbud av olika skjutdörrar till uterum. Vilket isolervärde ditt uterumsparti ska ha avgörs av vilken säsong du väljer för dina uterumspartier.

Isolerade uterumspartier för olika säsonger
Fundera på hur du vill använda uterummet? Bara under sommarmånaderna eller hela året?
Har du tänkt att värma upp ditt uterum? Isolerförmågan på taket och uterumspartierna är avgörande
för hur stor del av året du kan använda uterummet.

Kvalitetspartier för nordiskt klimat
De mjukt rundade profilerna i våra uterumspartier ger ett modernt intryck. Den snygga designen har också en viktig funktion. Alla våra skjutpartier för uterum har handtaget integrerat i sidoprofilens hela höjd. Det ger stabila skjutpartier som du enkelt öppnar.

Alltid hög kvalitet
Flertalet av våra uterumspartier tillverkas på vår fabrik i Båstad och har försetts med flera unika kvalitetsdetaljer. Många gånger är det små detaljer som förbättrar funktionen, ökar säkerheten och förlänger livslängden. En av de allra viktigaste är att vi har bland de kraftigaste aluminiumprofilerna på marknaden. Det ger god stabilitet och förstärker kvaliteten ytterligare.

Trygghet med säkerhetsglas
Säkerhetsglas är standard i alla våra system. Säkerhetsglaset är hela fem gånger starkare än vanligt och glas och ger en extra trygghet, speciellt om du har barn hemma eller på besök ofta. Om en ruta krossas blir säkerhetsglaset många små glasbitar, med ett vanligt glas blir det stora farliga skärvor.

Ventilationsfönster
Öppningsbart ventilationsfönster finns i våra uterumsystem WG 40, WG 50, och WG 62eco. Finns både som del i fast vägg eller fast fönster, samt som öppningsbart fönster. Med ventilationsfönster kan du vädra uterummet, utan att behöva öppna skjutpartierna. Ett tryggt sätt att kunna lufta uterummet och ändå ha det låst och tillbommat.

Designfönster i standardsortimentet
Dessutom har Willab Garden liggande smala fönster (fasta och öppningsbara) och höga, smala fönster – som båda ger möjligheter till spännande lösningar med ljusinsläpp och vädringsmöjligheter – med minimal insyn.

Mått – både standard och special
Vårt standardsortiment täcker in de vanligaste storlekarna. Men ibland behövs måttanpassade uterumspartier. Vi kan specialtillverka med annan höjd och bredd på både dörr- och fönsterpartier och dessutom göra mallskurna partier t. ex.
gavelfönster i de flesta system. Dessutom har Willab Garden liggande smala fönster (fasta och öppningsbara) och höga smala fönster –
som båda ger möjligheter till spännande lösningar med ljusinsläpp och vädringsmöjligheter – med minimal insyn.

Kolla detaljerna
Jämför design och funktioner mellan våra olika system. Tänk noga igenom hur uterummet ska användas och vilka krav på komfort under olika årstider du vill ha. Willab Gardens uterumssystem finns bara att köpa direkt från oss. Systemen är utvecklade av oss i nära samarbete med noga utvalda leverantörer, för att säkerställa optimal funktion och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Alltid 5 års garanti
Vi lämnar fem års garanti på våra uterumspartier. Garantin avser fel som rör konstruktion, bearbetning eller material. Gäller ej glas. Garantin gäller ej vid krackelerade glas.