Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Uterumspartier

Willab Garden har ett brett utbud av olika skjutdörrar till uterum. Vilket isolervärde ditt uterumsparti ska ha avgörs av vilken säsong du väljer för dina uterumspartier.


Uterumspartier

Här kan du se alla våra uterumspartier.

Till produkter

Skjutpartier och skjutdörrar till uterum

Vikpartier i antracitgrått.

Vikpartier och vikdörrar till uterum


Glaspartiguiden

Anpassa & designa dina skjutdörrar, glaspartier eller fasadpartier. Se pris & köp direkt online


Rätvända och spegelvända skjutpartier

- vad är skillnaden?

Läs mer

Fristående uterum sadeltak med kanalplasttak.

Rätt glas till rätt säsong

Jämför design och funktioner mellan våra olika system. Tänk noga igenom hur uterummet ska användas och vilka krav på komfort under olika årstider du har. Willab Gardens uterumssystem finns bara att...

Ventilation i uterummet

Oavsett om du har ett vinterisolerat eller ett enklare ouppvärmt uterum är det viktigt med god ventilation i uterummet. Det minskar risken för imma och kondens på glasen och ger en jämnare...

Skötselråd för uterumspartier

Här ger vi tips och råd på hur du bäst tar hand om dina uterumspartier samt vad som är bra att tänka på.

Uterumspartier för olika säsonger

Fundera på hur du vill använda uterummet? Bara under sommarmånaderna eller hela året?
Har du tänkt att värma upp ditt uterum? Isolerförmågan på taket och uterumspartierna är avgörande
för hur stor del av året du kan använda uterummet.

Kvalitetspartier för nordiskt klimat

De mjukt rundade profilerna i våra uterumspartier ger ett modernt intryck. Den snygga designen har också en viktig funktion. Alla våra skjutpartier för uterum har handtaget integrerat i sidoprofilens hela höjd. Det ger stabila skjutdörrar som du enkelt öppnar.

Alltid hög kvalitet på våra glaspartier

Flertalet av våra uterumspartier tillverkas på vår fabrik i Båstad och har försetts med flera unika kvalitetsdetaljer. Många gånger är det små detaljer som förbättrar funktionen, ökar säkerheten och förlänger livslängden. En av de allra viktigaste är att vi har bland de kraftigaste aluminiumprofilerna på marknaden. Det ger god stabilitet och förstärker kvaliteten ytterligare.

Trygghet med säkerhetsglas

Säkerhetsglas är standard i alla våra system. Säkerhetsglaset är hela fem gånger starkare än vanligt och glas och ger en extra trygghet, speciellt om du har barn hemma eller på besök ofta. Om en ruta krossas blir säkerhetsglaset många små glasbitar, med ett vanligt glas blir det stora farliga skärvor.

Ventilationsfönster

Öppningsbart ventilationsfönster finns i våra uterumsystem WG 40, WG 50, och WG 62eco. Finns både som del i fast vägg eller fast fönster, samt som öppningsbart fönster. Med ventilationsfönster kan du vädra uterummet, utan att behöva öppna skjutpartierna. Ett tryggt sätt att kunna lufta uterummet och ändå ha det låst och tillbommat.

Designfönster i standardsortimentet

Dessutom har Willab Garden liggande smala fönster (fasta och öppningsbara) och höga, smala fönster – som båda ger möjligheter till spännande lösningar med ljusinsläpp och vädringsmöjligheter – med minimal insyn.

Mått – både standard och special

Vårt standardsortiment täcker in de vanligaste storlekarna. Men ibland behövs måttanpassade glaspartier. Vi kan specialtillverka med annan höjd och bredd på både dörr- och fönsterpartier och dessutom göra mallskurna partier t. ex. gavelfönster i de flesta system. Dessutom har Willab Garden liggande smala fönster (fasta och öppningsbara) och höga smala fönster – som båda ger möjligheter till spännande lösningar med ljusinsläpp och vädringsmöjligheter – med minimal insyn.

Kolla detaljerna

Jämför design och funktioner mellan våra olika system. Tänk noga igenom hur uterummet ska användas och vilka krav på komfort under olika årstider du vill ha. Willab Gardens uterumssystem finns bara att köpa direkt från oss. Systemen är utvecklade av oss i nära samarbete med noga utvalda leverantörer, för att säkerställa optimal funktion och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Alltid 5 års garanti

Vi lämnar fem års garanti på våra uterumspartier. Garantin avser fel som rör konstruktion, bearbetning eller material. Gäller ej glas. Garantin gäller ej vid krackelerade glas.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.