Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Ta steget ut i trädgården - välkommen till Willab Garden

Vi på Willab Garden har i mer än 30 år uppfyllt växthus- och uterumsdrömmar. Det har gett oss unik kunskap på området och gjort oss till marknadsledare. Du kommer märka att vi anstränger oss lite extra och lägger ner mycket omsorg i de små detaljerna. Det gör att våra produkter håller en hög nivå kvalitetsmässigt, har genomtänkta lösningar och är dessutom mycket prisvärda

Familjen Williamsson - stolta grundare och ägare av Willab Garden AB

Uterum
Hos oss i Båstad tillverkas alla limträstommar och de flesta av våra uterumssystem. Det gör att vi kan sälja och leverera hem till dig utan dyra mellanhänder. Förutom våra olika standardmodeller och -storlekar kan vi hjälpa dig att skapa kundunika lösningar. Vi har en helt datoriserad sågavdelning vilket gör att du kan få din limträstomme färdigkapad med exakta mått och grundmålad. Våra isolerade glaspartier, skjutdörrar och skjutfönster, kan du också få i dina egna mått. Vi erbjuder uterum med aluminiumstomme, så nära underhållsfritt man kan komma! Aluminiumstomme ger dessutom en smäcker konstruktion. När du ska välja tak till ditt uterum har vi flera alternativ: kanalplasttak, plåttak och glastak. Välj vad som passar dina behov, alla våra tak har hög kvalitet och vi jobbar med högprofilerade leverantörer. Välkommen att kontakta en säljare för information eller bygg själv i 3D i Uterumsguiden.

Kvalitet i varje detalj
För att erbjuda ett rakt igenom kvalitativt uterum är det viktigt för oss att göra rätt i varje led. Därför köper vi bara limträ från svenskt FSC-certifierat skogsbruk som säkerställer att sociala och ekologiska krav efterföljs. RISE (f.d. Statens Provningsanstalt) har testat och godkänt våra uterum för P-märkning. Vid P-märkning genomgår produkten omfattande kvalitetstester. Det betyder att vi uppfyller EU:s, Sveriges och branschens högt ställda krav på byggnadsprodukter. 

Växthus
Willab Gardens växthus levereras med säkerhetsglas som standard och har 12 års garanti. Vår alldeles egna serie Green Room är extra tåliga växthus med stormgaranti som blivit mycket populära bland växthus-älskare över hela Norden! Vi säljer också ett stort sortiment från kvalitetsleverantören Euro-Serre - i vår Växthusguide kan du anpassa ditt växthus som du vill.

Unika butiker, kunniga experter
Willab Garden har Nordens största inomhusutställningar och de ligger i Båstad, Bromma, Munkedal, danska Greve och norska Drammen. Gå runt och låt dig inspireras av grönskande växthus och stylade uterum och shoppa inredningsdetaljer. Sedan kan du slå dig ner med en kopp kaffe i vårt Garden Café och bara njuta en stund. Att köpa ett uterum eller växthus är i de flesta fall en stor investering och någonting man inte köpt innan. Just därför är våra uterums- och växthussäljare med dig hela vägen. De ger professionella och fackmannamässiga råd och tips före, under och efter ditt köp.

Vår kunskap - din trygghet
Som branschledare i Norden inom trädgårdsrum arbetar vi med en ständig förnyelse och utveckling av vårt sortiment. Stora inköpsvolymer och tillverkning i egen fabrik vid vårt centrallager ger effektiv logistik och låga priser, som tål att jämföras!
Med mer än 30 år i branschen står Willab Garden för det trygga valet när du ska köpa uterum eller växthus. Som ett bevis på våra produkters kvalitet lämnar vi upp till 12 års garanti.

Willab Garden auktoriserade montörer
Ska du köpa växthus eller uterum och vill ha hjälp med byggnationen? Då kan det vara klokt att välja en hantverkare med dokumenterad kunskap och gedigen erfarenhet. Willab Garden har auktoriserat ett antal fristående montörer spridda över hela Sverige. De vet i minsta detalj hur man bygger våra uterum och växthus! Du hittar alla våra auktoriserade montörer här »

Fri frakt i hela Sverige
Vi levererar alltid fraktfritt. Mindre paket skickas till närmaste utlämningsställe. Det enda som tillkommer är en expeditionsavgift.

 

Postadress:
Willab Garden AB
Tomtaholmsvägen 11, Östra Karup
269 21 Båstad

Telefon:
0431-686 00

Organisationsnummer:
556517-0981Historien om Willab Garden

- så började det!


Se alla våra växthusmodeller

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.