Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Prisgaranti på kompletta uterum

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen, både när du handlar hos oss och när du använder dina produkter. Med vår prisgaranti på utvalda kompletta uterum kan du känna dig trygg med att du har gjort ett riktigt bra köp. Vår prisgaranti innebär att om du hittar en likvärdig produkt till ett lägre pris någon annanstans så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Se villkor nedan.

Vad är då hemligheten bakom våra låga priser? Merparten av våra uterumssystem tillverkas i vår egen fabrik. Tack vare färre mellanhänder och effektiv hantering kan vi hålla bra priser och ha snabba leveranser. Närheten till produktionen ger oss också full kontroll över produkternas kvalitet. Vi följer hela tiden upp våra högt ställda kvalitetsmål för att kunna garantera våra kunder kvalitet i varje detalj.

Söker du ett uterum med många års garanti och som står emot naturens prövningar, säsong efter säsong? Då är Willab Gardens uterum valet för dig!

Villkor för Willab Gardens Prisgaranti

Vår Prisgaranti gäller kompletta uterum i modellerna:

  • Vägganslutna Pulpet- & Sadeltaksuterum
  • Fristående Pulpet- och Sadeltaksuterum

Ett komplett uterum i vår Prisgaranti består av en limträstomme (ofta exaktkapad och grundmålad), skjutpartier och ett kanalplasttak + ev. tillval. Resultatet blir att du får uterum som ofta är lite bättre, till samma eller lägre pris!

Garantin omfattar kompletta uterum i säsongerna:

  • Sommar
  • Sommar Plus (Förlängd sommar)
  • Vår-Höst
  • Vinter

Prisgarantin gäller gentemot svenska konkurrenter/företag med följande kriterier:

  • Företaget skall sälja uterum direkt till konsument.
  • Företaget skall ha funnits i >5 år och omsättningen skall överstiga 25 MSEK (allabolag.se 2017 eller 2018).

Du skall kunna uppvisa/översända en giltig offert eller en fungerande on-linelänk som visar uterummets pris (ej skärmdump) och specifikation.

Varan skall vara likvärdig

I fråga om modell, färg, storlek, säsong, tillval och tekniska specifikationer**. Vår generösa Prisgaranti gäller även om våra produkter har bättre prestanda, tjockare tak etc. Prisgarantin inkluderar även gällande kampanjpriser hos våra konkurrenter, så länge erbjudandet gäller för alla konsumenter. Villkoret är att det nedsatta priset är tillgängligt i minst 1 dygn.

** Obs! Willab Garden avgör om varan är likvärdig eller ej. Likaså är det Willab Garden som avgör om Prisgarantin är tillämplig eller ej. Vi matchar konkurrentens pris om vårt är högre (inkl ev. frakt, expeditions-/administrationsavgift). Om vi är billigare får du naturligtvis handla till vårt redan lägre pris! Willab Garden förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för prisgarantin. Ta kontakt med oss på 0431-686 00 eller maila in din önskan om att handla med Prisgaranti till: uterum@willabgarden.se


Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.