Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Willab Garden vill bana väg för ett mer hållbart hem och trädgård

Även om vi i Norden på många sätt ligger långt fram i miljöfrågor, har vi samtidigt en högre konsumtion än vad vår planet klarar av. Vår överkonsumtion leder till förlust av den biologiska mångfalden och driver på växthuseffekten. Vi på Willab Garden vill göra det enkelt och självklart att leva och konsumera hållbart, för oss alla och för vår planet.

lycklig familj framför ett växthus på mur

En hållbar konsumtion handlar om att producera och konsumera inom planetens gränser. Willab Garden fokuserar därför på att designa produkter som produceras resurssnålare, håller längre och som kan repareras, återbrukas och materialåtervinnas. 

  • Designa produkter som produceras resurssnålare
  • Produkter som håller länge
  • Kan repareras, återbrukas och materialåtervinnas
  • Minimera hur mycket vi konsumerar
  • Kontrollera vad vi konsumerar
Barn som planterar utanför ett växthus

Våra produkter består till största delen av trä, aluminium, glas och plast. Dessa material framställs i de flesta fall genom energi- och resurskrävande processer och används sedan i vår tillverkningsprocess som i sig är en belastning på miljön. Vi tar därför stort ansvar i både materialval och i vår tillverkning för att lämna så lite avtryck vi kan. Därigenom kan vi tillhandahålla produkter som har en lång livslängd och både används och ger stor nytta för dig som konsument under många år framåt. Den dagen som ditt uterum eller växthus inte längre kan användas är materialens återvinningsgrad hög.

Våra medarbetare som tar hand om våra aluminiumprofiler

De flesta produkter vi säljer kan anpassas efter dina mått, dina önskningar om design och kvalitet vilket ger stor kundnöjdhet. Nöjda kunder sköter och underhåller dessutom sina produkter väldigt väl vilket i sig bidrar till en längre livslängd och gör att behovet att konsumera nytt minskar. Willab Garden vill ge våra kunder en möjlighet att leva mer hållbart och därför fokuserar vi på prisvärda, resurs- och energieffektiva produkter.


Willab Garden lasbil påväg med leverans till våra kunder

Klimatsmarta leveranser

Vår produkter består av material så som trä, aluminium, glas och plast. Vi arbetar för att optimera våra transporters last för att fraka dem hem till dig är på ett klimatsmart sätt.

Skördar tomater i ett växthus

Odla dig till en bättre miljö

Att tillbringa tid utomhus gör oss friskare och piggare. Att odla egna grönsaker skapar en grönskande oas för både djur och dig själv. Du får nyttig och näringsrik mat utan onödig paketering och transporter.

Ett barn som tittar på odlingarna i pallkragen framför ett uterum

Älska ditt trädgårdsrum längre

Allt vi köper har en negativ påverkan på jordens resurser och för att nå FN:s mål om en hållbar konsumtion och produktion behöver vi förändra vårt beteende radikalt. Vi behöver tänka på hur mycket och vad vi konsumerar.

Medarbetare som tar hand om vårt limträmaterial

Våra material

En hållbar konsumtion handlar om att producera och konsumera inom planetens gränser. Willab Garden fokuserar därför på att designa produkter som produceras resurssnålare, håller längre och som kan repareras, återbrukas och materialåtervinnas.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.