Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Våra digitala planeringsverktyg - Designa i 3D

Rita och beställ på webben! Det ska vara enkelt, roligt och lätt att handla hos oss! Oavsett om det är ett uterum eller växthus som ska byggas eller om du ska glasa in altanen med nya glasdörrar och sätta ett vackert glasräcke runt omkring trädäcket, så kan du rita upp det i våra planeringsverktyg. Du får pris direkt och kan lägga din order. Du kan också dela ditt projekt eller spara det för att fortsätta senare.

Fristående uterum med sadeltak

Uterumsguiden - Nu med AR

Designa och anpassa ditt nya uterum i 3D och få pris direkt. Nu kan du placera uterummet på tomten och se hur det blir. Använd guiden på din mobiltelefon och tryck på "AR"-symbolen för att placera uterummet.


Växthusguiden - Nu med AR

Skapa och köp ditt drömväxthus online! Nu kan du placera växthuset i din trädgård och se hur det blir. Använd guiden på din mobiltelefon och tryck på "AR"-symbolen för att placera växthuset.

Planeringsverktyg för glaspartier

Glaspartiguiden

Anpassa & designa dina skjutdörrar, glaspartier eller fasadpartier. Se pris & köp direkt online

Planeringsverktyg för plåttak

Takguiden

Det nya sättet att köpa plåttak! Planera och köp plåttaket till huset, uterummet, friggeboden eller garaget direkt online

Altan i komposittrall med glasräcke

Designa & se pris på din nya altan

Använd vårt smarta planeringsverktyg när du ska köpa glasräcke eller komposittrall till altan. Köp direkt online & få allt levererat hem!

Gå till Altanguiden