Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Leverans - fraktfritt hem till dig!

Alla leveranser sker fraktfritt hem till dig. Beställer du exempelvis kompletta uterum eller andra stora och skrymmande produkter, sker ofta leverans med kranbil. Varje vecka levereras uterum och växthus från Willab Gardens lager i Båstad till kunder runt om i Sverige. Fraktfritt innebär en fraktfri leverans per order.

Willab Garden lastbil med leverans.

Avisering

Transportören leveransaviserar dig med ett tidsintervall för lossning, senast dagen före leverans, på ditt angivna telefonnummer. För att transportören ska kunna avisera dig behöver vi ditt telefon/mobilnummer på dagtid. Det är mycket viktigt att någon är anträffbar på det telefonnummer du uppgett, se ordererkännandet. Leverans sker normalt under arbetstid måndag-fredag kl. 7.00 – 17.00. Under högsäsong kan ibland leverans även förekomma kvällstid och på helgdagar.

Stora leveransfordon

Din leverans kommer till dig med lastbil, trailer eller kranbil beroende på var i landet du bor och hur skrymmande och tunga dina varor är.

Kranbil / trailer

Leverans av större växthus och uterum sker ofta med Willab Gardens trailers.

  1. Våra lastbilar är stora, upp till 16 m långa, 3 m breda och 4,5 m höga. För kranbil krävs även en fri bredd på 3,5 m och en fri höjd på 6 m vid lossningsplatsen. Där det finns möjlighet, kan chauffören lyfta in godset på tomten. Är du osäker på framkomligheten till lossningsplatsen, ta upp detta för diskussion när transportören aviserar dig.
  2. Om det vid lossningstillfället visar sig att vägen ej är farbar för våra fordon och att godset inte kan levereras enligt överenskommelse debiteras du en extra kostnad på 1 000:-.
  3. Kontrollera tillsammans med chauffören att godset är oskadat och att kolliantalet överensstämmer med fraktsedeln.
  4. Vid synliga skador på emballage eller gods, eller vid avsaknad av kolli, ska du göra en skriftlig notering på fraktsedeln i samband med mottagandet. Skadan eller avsaknaden anmäls därefter snarast av dig till Willab Garden. Viktigt! Är skadan/avsaknaden inte anmäld på fraktsedeln är transportreklamationen ej giltig.
  5. Om du gör en egen överenskommelse med transportören att godset får levereras utan mottagningskvittens, övergår ansvaret för varorna på dig, och du äger ej rätt till ersättning för skadat eller saknat gods.
  6. I vår köpinformation finner du mer information om leveransvillkor och godsmottagning.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
Ecster
AAA Högsta kreditvärdighet