Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Gardeners restaurang hos Willab Garden i Båstad!

Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad, soppa och vegetariskt. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!Meny vecka 21


Meny vecka 22


Studentbuffé 2022

Slipp spendera tiden på studentfesten i köket, beställ catering från Gardeners! Vi bjuder på en vällagad och god buffé som imponerar på dina gäster. Våra maträtter är alltid lagade med lokala råvaror för säsongen och med fokus på hållbarhet.


Musikquiz med brunch på Gardeners 12/6 kl. 12:00

Vi arrangerar ett musikquiz som garanterat sätter ert minne och era musikkunskaper på prov. Det blir allt från film och serier till välkända hits. Ni som medverkar, gör detta förslagsvis sällskapsvis och de som tar hem flest poäng vinner både äran och ett pris. Till detta dukar vi fram vår brunch där vi bjuder på kalla och varma rätter, sallader, fisk- och fågelrätter och allt där mitt emellan - som alltid med fokus på fräscha grönsaker och hållbarhet. En väl tilltagen dessertbuffé med tårtor, bakverk och kakor, blandat med frukt, bär och andra godsaker. Varmt välkommen till oss! OBS! Förbokning gäller. Boka gör ni via mail eller telefon restaurang@willabgarden.se eller 0431-470650. Pris - 269 kr/ person (Barn - Gratis upp till 5 år. Därefter 10 kr/år upp till 12 år)


FULLBOKAT - Fira mor på Gardeners

Den 29:e maj är det alla underbara mammors stora dag! Samla familjen och fira med en brunch hos oss, i vår härliga atmosfär erbjuder vi ett varierat utbud av mat. Maten serveras både vid bordet och från buffé. Vi dukar fram kalla och varma rätter, sallader, fisk och fågel och allt där mitt emellan - som alltid med fokus på fräscha grönsaker och hållbarhet. En väl tilltagen dessertbuffé med tårtor, bakverk och kakor, blandat med frukt och bär och andra godsaker. Endast förbokning gäller! 11.00 – 14.00 eller 12.00 – 15.00. Pris: 329 kr


Boka bord hos oss

Boka bord

Öppettider & adress

Varmt välkommen med din förfrågan via gardeners@willabgarden.se eller ring oss på telefon 0431-470650


Minnesvärda stunder

På Gardeners erbjuder vi en unik miljö för alla typer av högtider. Här skapar vi upplevelser utöver det vanliga, vare sig ni planerar en middag, minnesstund, en stor fest, personalfest eller en jubileumsmiddag. Vi erbjuder välkomponerade menyer som omsorgsfullt tillagats med säsongens råvaror. Goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån!


Bröllop

Letar ni efter en alldeles speciell plats för er bröllopsfest? Gardeners har atmosfären, maten och känslan som gör ert bröllop till något alldeles unikt. Vi erbjuder välkomponerade menyer som omsorgsfullt tillagats med säsongens råvaror, goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån! Vill du veta mer om bröllop på Gardeners? Kontakta oss för ett personligt möte och visning av restaurangen.


Catering

Vi hjälper till med livets alla festligheter! Högtidsdag, bröllop, studentbuffé, företagsfest eller liknande. Vi utgår alltid från säsongens råvaror och från våra egna odlingar och skräddarsyr er meny så som ni önskar. Vi har även möjlighet att ordna med porslin, dukning och personal. Kontakta oss för mer information, bokning eller offert!


Buss- & temaresor

Bara 3 minuter från motorvägen ligger vår ljusa, fräscha restaurang. Här kan ni välja mellan hembakade kakor, frallor, grillade mackor, fräscha sallader eller något av våra varma lunchalternativ, kött, fisk, vegetariskt eller sallad. Besök gärna vårt showroom och låta er inspireras av odling, uterum och växthus. Kontakta oss för mer information, bokning eller offert!


Välkommen till våra Showrooms!

Här finns mängder av uterum och växthus under tak inredda i härliga och inspirerande miljöer.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet 10:00 - 14:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.