Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Restaurang Gardeners hos Willab Garden i Båstad!

Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad, soppa och vegetariskt. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!

Två tjejer skördar i Restaurang Gardeners frodiga trädgårdsland.

Tallrik med mat efter säsongens råvaror

Veckomeny

En lyxig tallrik

Boka bord hos oss

Vacker juldukning på Gardeners

Jul på Gardeners

Hos oss får du avnjuta ett traditionellt julbord förädlat på vårt unika vis med lokala råvaror och hållbarhet i fokus i en stämningsfull miljö. Varmt välkommen till Jul på Gardeners!

Dukat för fest

Nyårsmeny för avhämtning

Restaurang Gardeners erbjuder sin festliga och lyxiga nyårsmeny för avhämtning. Vi tillagar och förbereder så långt det är möjligt. Med dig får du tydliga instruktioner på hur du enkelt avslutar tillagningen hemma.


Evenemang & Catering

På Gardeners erbjuder vi en unik miljö för alla typer av högtider. Här skapar vi upplevelser utöver det vanliga, vare sig ni planerar en middag, minnesstund, en stor fest, personalfest eller en jubileumsmiddag. Vi erbjuder välkomponerade menyer som omsorgsfullt tillagats med säsongens råvaror. Goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån!

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 17:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 17:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 17:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
AAA Högsta kreditvärdighet