Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Restaurang Gardeners hos Willab Garden i Båstad!

Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad, soppa och vegetariskt. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!

Restaurang Gardeners i Båstad, servering inomhus.

Tallrik med mat efter säsongens råvaror

Veckomeny

En lyxig tallrik

Boka bord hos oss


Catering

Vi hjälper till med livets alla festligheter! Högtidsdag, bröllop, studentbuffé, företagsfest eller liknande. Vi utgår alltid från säsongens råvaror och från våra egna odlingar och skräddarsyr er meny så som ni önskar. Vi har även möjlighet att ordna med porslin, dukning och personal. Kontakta oss för mer information, bokning eller offert!


Buss- & temaresor

Bara 3 minuter från motorvägen ligger vår ljusa, fräscha restaurang. Här kan ni välja mellan hembakade kakor, frallor, grillade mackor, fräscha sallader eller något av våra varma lunchalternativ, kött, fisk, vegetariskt eller sallad. Besök gärna vårt showroom och låta er inspireras av odling, uterum och växthus. Kontakta oss för mer information, bokning eller offert!


Minnesvärda stunder

På Gardeners erbjuder vi en unik miljö för alla typer av högtider. Här skapar vi upplevelser utöver det vanliga, vare sig ni planerar en middag, minnesstund, en stor fest, personalfest eller en jubileumsmiddag. Vi erbjuder välkomponerade menyer som omsorgsfullt tillagats med säsongens råvaror. Goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån!


Bröllop

Letar ni efter en alldeles speciell plats för er bröllopsfest? Gardeners har atmosfären, maten och känslan som gör ert bröllop till något alldeles unikt. Vi erbjuder välkomponerade menyer som omsorgsfullt tillagats med säsongens råvaror, goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån! Vill du veta mer om bröllop på Gardeners? Kontakta oss för ett personligt möte och visning av restaurangen.

Gardeners personal äter frukost tillsammans

Restaurang Gardeners söker kock

Söker du ett jobb där du får laga mat från jord till bord - bokstavligt talat? Vi söker dig också! Särskilt dig som brinner lite extra för att laga mat från grunden och gör det med hjärtat.

Restaurang Gardeners Båstad

Öppettider & adress

Varmt välkommen med din förfrågan via gardeners@willabgarden.se eller ring oss på telefon 0431-470650

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
Ecster
AAA Högsta kreditvärdighet