Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Gardeners restaurang hos Willab Garden i Båstad!

Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad och pasta. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!

Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus.

Hos Gardeners finns allt från frukost till eftermiddagsfika. I vårt café erbjuder vi till exempel smoothies, nypressad juice, hemgjord granola, nygräddat bröd och raw food. Vår lunchmeny består av välkomponerade rätter som bjuder på smakupplevelser utöver det vanliga. Det finns alltid vegetariska rätter på menyn. Vi vill att du ska må bra efter en måltid hos oss och att du gjort ett bra val, både för dig och för vår planet.

"Vi utgår från grönsaken och bygger rätten kring den, utbudet präglas av vad säsongen har att erbjuda och merparten av producenterna är lokalt förankrade".

All matlagning och bakning sker på plats och från grunden. Det finns alltid en tanke bakom varje inköp, råvarorna är i största möjliga mån kravcertifierade eller ekologiskt märkta. Kaffe och te är krav- och fairtrademärkt. Fisk och skaldjur kommer från hållbart fiske.

Vi erbjuder take away av både varm och kall mat.

Välkommen till Gardeners - som en del av ditt besök hos Willab Garden i Båstad eller om du är sugen på en liten avstickare från E6 för en skön paus.

Öppettider: 
Mån-Fre 10.00-18:00*
Dagens servering 11.30-14.30

Lördag 10.00-14.00*
Dagens servering 11.30-13.30

* Tid för sista beställning 17.30 / 13.30

 

Följ oss på sociala medier! 

Gardeners restaurang på Facebook 

Gardeners restaurang på InstagramMeny vecka 37

Se mer

Restaurang Gardeners i Båstad

Nu har vi slått upp portarna till vår nya restaurang Gardeners i vårt flagship showroom i Båstad. Här kan du ta en mättande smörgås, lyxig fika eller god dagens. Välkommen!


Välkommen till våra Showrooms!

Här finns mängder av uterum och växthus under tak inredda i härliga och inspirerande miljöer.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet 10:00 - 18:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog 2021!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.