Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Restaurang Gardeners hos Willab Garden i Båstad!

Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad, soppa och vegetariskt. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!

Gardeners by the Sea i Båstad hamn

Förra sommarens succé kommer tillbaka - Gardeners by the Sea

Avnjut en magisk meny nere i Båstad Hamn. Gardeners by the Sea bjuder på en gastronomisk upplevelse med fokus på nordisk matkultur och hållbara råvaror. Menyn bygger på fem serveringar tydligt kopplade till det vi skördar just för stunden. Lekfullt, medvetet och hållbart är ledorden som återspeglas i rätterna. Under dagtid serverar vi fräscha luncher från grillen, varmt välkommen till Gardeners by the Sea.


Tallrik med mat efter säsongens råvaror

Veckomeny

Fräsch lunchsallad

Boka bord hos oss

Festmåltid på Gardeners

Gruppbokning, evenemang & catering

På Gardeners erbjuder vi en unik miljö för alla typer av högtider. Här skapar vi upplevelser utöver det vanliga, vare sig ni planerar en middag, minnesstund, en stor fest, personalfest eller en jubileumsmiddag. Vi erbjuder välkomponerade menyer som omsorgsfullt tillagats med säsongens råvaror. Goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån!

Godsaker, studentmössa och blommor på bord.

Konfirmationsbuffé & Studentbuffé

Vi tar hand om maten så du kan fokusera på allt runt om kring och slippa stressen. Beställer gör du senast 7 dagar innan avhämtning så fixar vi buffén där vi garanterar att det finns något för alla smaklökar.

Restaurang Gardeners

Vi söker diskare

Söker du ett jobb där du får arbeta självständigt och ta ansvar? Då har du hittat rätt! Särskilt om du brinner för god service och noggrannhet.

Gardeners kock i trädgårdslandet

Vi söker kock

Söker du ett jobb där du får laga mat från jord till bord - bokstavligt talat? Vi söker dig också! Särskilt dig som brinner lite extra för att laga mat från grunden och gör det med hjärtat.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.