Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

En magisk utemiljö i Kattvik - växthus med havsutsikt

Om man bor på ett av Sveriges vackraste lägen med utsikt över havet kan man väl knappt önska sig något mer. Men så blåser det! För paret i Kattvik blev drömmen om en lång sommar förverkligad genom ett stormsäkrat växthus uppe på trädäcket.

Inne - men ändå ute!

Paul och Ylva byggde sitt drömhem på en lummig tomt ute på Bjärehalvön. Att vara utomhus och umgås med familj och vänner är en stor del av deras livsstil.

– Men så är det ju det där med stressen över att det ska vara fint väder på sommaren, säger Paul. Det är så trevligt att bjuda hem vänner en solig dag och så står man där klockan 18 och då kommer regnet…. Den stressen försvinner helt med det här rummet.

Växthus i Kattvik

Från början funderade paret kring att skaffa ett fristående uterum som skulle ligga vid sidan om det stora trädäcket.

– Men efter ett tag insåg vi att det skulle bli ungefär samma sak som att bygga ett riktigt hus, där man ska städa och hålla ordning. Och vi ville ha ett mer lättskött utrymme där vi kunde gå barfota och känna den fria känslan. Så det blev ett växthus, säger Ylva.

– Det blåser ju en hel del här så vi valde ett stormsäkrat växthus med lättskött aluminiumstomme och säkerhetsglas. Vi fick tips av Willab Garden att välja till två extra dubbeldörrar för att få riktig skön luft genom växthuset. Och det använder vi jättemycket!

– Detta blir ju ett rum i naturen – vi är ju ute fast man är inne. Längst kortsidan finns såbädd från kant till kant. Där odlar familjen kryddor och grönsaker, men får även plats med godsaker som smultron, jordgubbar och annat gott som man enkelt kan ha i sin morgonsmoothie.

Om växthuset Green Room Classic

Green Room är Willab Gardens serie för stormsäkra växthus med stormgaranti. Classic är, som namnet antyder, ett traditionellt växthus i stilren design. Samtidigt har det en unik konstruktion anpassat för skandinaviskt väder. Ett tryggt växthusval för trädgårdar som ofta är utsatta för blåst och vind. Den dubbla dörren gör att öppningen blir vid och ger ett varmt välkomnande intryck. Dörrarna är låsbara och har rejäla handtag. Stram design och många smarta lösningar som gör växthuset stabilt och väderbeständigt.
Läs mer här: Växthus Green Room Classic

Traditionella växthus

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
Ecster
AAA Högsta kreditvärdighet