Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Uterum från Willab Garden

Ett uterum eller en vinterträdgård ger dig ett extra rum med mycket ljus och närhet till trädgården. Willab Garden erbjuder ett stort urval av uterum för årets alla säsonger. Vi erbjuder också uterumspartier och tak. När du ska bygga uterum har vi paketlösningarna som gör det enklare att bygga själv, vi kallar det kompletta uterum. De flesta av våra modeller går att anpassa efter dina mått och behov. Hitta ditt nya uterum hos Willab Garden.

Uterum i aluminium vid en pool.

Bästa pris på jämförda uterum

För tredje året i rad har Willab Garden fått utmärkelsen - ”Bästa pris” av tidningen Villalivet. Utmärkelsen gäller pulpet- och sadeltaksmodeller med limträstomme.

Läs mer om bästa pris
Uterum med sadeltak

Passa på - Grundmålning på köpet vid köp av komplett uterum!

Under juli månad får du grundmålningen på köpet, upp till 20% rabatt på glaspartier samt upp till 15% rabatt på tak när du köper ett komplett uterum för minst 49.000:- ord. pris. Förverkliga uterumsdrömmen nu!

Uterum i aluminium.

Upp till 15% rabatt på uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och uterumspartier i aluminium är så underhållsfritt det kan bli. Just nu har vi upp till 15% rabatt på uterum i aluminium.

Vikpartierna till uterummet står öppna

Upp till 20% rabatt på glaspartier

Hos Willab Garden hittar du glaspartier för alla säsonger. Köp glaspartier nu och få upp till 20% rabatt.

Glastak sett uppifrån.

Upp till 15% rabatt på tak

Rätt tak för rätt uterum - hos oss hittar du tak i isolerplast, isolerglas och i plåt. Öppna upp för sommaren och få upp till 15% rabatt.

"
Inte visste jag att det gick att njuta av överraskande sommarregn och hårda höstvindar, men att sitta i uterummet vid dessa tidpunkter är livskvalité om något för mig. I uterummet njuter vi av små och stora stunder under året, oavsett väder.
@hannaschagerlov
"
Fasadmonterat, svart uterum med pulpettak.

Fasadmonterade uterum

Ett fasadmonterat uterum blir ett med huset. Välj bland många olika modeller och hitta det som passar bäst för dig och ditt hus.

Fristående uterum i svart i modern och stilren design.

Fristående uterum

Ett fristående uterum ger många möjligheter, som ett lusthus mitt i trädgården eller som ett relaxrum vid poolen eller bryggan.

Planeringsverktyg - Uterumsguiden

Designa och anpassa ditt uterum

- i vårt digitala planeringsverktyg!

Planeringsverktyg växthusguiden

Designa och anpassa ditt växthus

- i vårt digitala planeringsverktyg

Uterum med förlängt tak.

Offertförfrågan

Vill du ha en offert för ett uterum?

Bygglovshjälp - vi hjälper dig med bygghandlingarna.

Bygglovshjälp

Få hjälp med bygglovshandlingarna.

Bra att läsa

Planera uterum - detta ska du tänka på

Om du ska planera ett uterum har du säkert många funderingar och frågor. Vi på Willab Garden har lång erfarenhet av att hjälpa kunder till den bästa lösningen. Därför har Willab Gardens säljare...

Fristående uterum i svart med kanalplasttak.

Designa och rita uterum

Vi skräddarsyr uterummet och ger dig stor valfrihet med många modeller, storlekar och flera olika taktyper. Här är de olika valen du kan göra för att anpassa ditt nya uterum efter dina behov och...

Uterum med pulpettak från Willab Garden

Välj uterum efter säsong

Det är skillnad på uterum och uterum. När du planerar för uterum är det viktigt att tänka från grunden, bokstavligt talat. Det är den totala isolerförmågan som avgör under hur lång säsong du får god...

Köp uterum från Willab Garden

Välj bland våra modeller av inglasade uterum, Attefallshus, fristående och med aluminiumstomme som är nästan underhållsfria. Vi vågar säga att vi har uterumsmodeller som passar alla hus och byggnadsstilar. Vi eftersträvar att alltid ge våra kunder kvalitet i varje detalj. Till exempel är våra uterum p-märkta vilket innebär att de är noggrant testade och uppfyller EU:s och Sveriges krav. Läs mer om P-märkning här.

Om du letar efter inspiration kan du beställa årets katalog med massor av inspiration, tips och råd inför ditt val av uterum.

Uterumsguiden

Du kan enkelt bygga ditt uterum i vår 3D-guide. Här väljer du modell, storlek, säsong och extra tillval och designar på så sätt ditt uterum efter dina behov och smak. Med Uterumsguiden får du bra överblick av ditt uterum, pris direkt och möjligheten att beställa det online med fri frakt. Här kan du prova Uterumsguiden!

Bygga uterum – vad ska du tänka på?

Vilka regler gäller vid uterum och bygglov? Vilken säsong vill du använda ditt uterum? Vilka garantier gäller? Det kan också vara svårt att veta hur du ska placera ditt uterum för att utnyttja det på allra bästa sätt. Vi på Willab Garden hjälper dig gärna! Här kan du ta del av våra tips och råd.

Om du inte vill eller kan bygga ditt uterum själv kan du anlita någon av våra auktoriserade montörer.

Uterum – vilka behov har du?

Det är viktigt att noga tänka igenom hur du vill använda ditt uterum. Ska det fungera som ett rum att ta skydd i när det regnar eller blåser om kvällarna? Vill du förlänga sommarsäsongen ett par månader? Eller vill du kanske ha en vinterträdgård med bra isolering som du kan använda under hela året?

Läs mer om de många möjligheterna och välj det uterum som passar dig. Oavsett vad du väljer levererar vi hög kvalitet, lång livstid och möjligheten att öka värdet på din bostad.

Få inspiration, tips och råd på hemsidan eller ring till oss idag så berättar vi mer! Hos oss kan du fråga om allt från grund för uterum till kanalplasttak, isolering och val av storlek och placering av ditt uterum.

Våra olika uterum

Kompletta uterum - ett färdigt paket. Du väljer grund, stomme, tak och uterumspartier på en och samma gång - enklare kan det inte bli. En paketlösning där alla delar tillsammans ger dig ett kvalitativt uterum med optimal passform och funktion. Dessutom kan du beställa exaktkapat och grundmålat, vilket sparar dig massor av tid. 

Skräddarsy ditt uterum. Vad passar dig? Vi hjälper dig att anpassa uterummet till ditt hus. Välj modell och storlek, säsong och typ av partier och tak. Alla uterum kan dessutom spegelvändas och på de flesta kan måtten finjusteras så att de passar ditt hus perfekt.

Fristående uterum. Ett fristående uterum ger många möjligheter för dig som behöver lite mer plats. Våra fristående modeller kan både fungera som ett sommarrum och som ett isolerat rum året om. Vi har flera färdiga paket-hus som ryms inom Attefalls-reglerna. Här kan du se alla våra fristående uterum.

Välj uterum efter säsong

När du planerar för ett uterum är det viktigt att tänka från grunden, bokstavligt talat. Det är den totala isolerförmågan som avgör under hur lång säsong du kan använda det. Här kan du läsa mer om våra olika säsonger.

Skjutpartier i glas till ditt uterum

Flertalet av våra uterumspartier och skjutdörrar tillverkas i vår fabrik i Båstad. De har försetts med flera unika kvalitetsdetaljer - många gånger är det små detaljer som förbättrar funktionen, ökar säkerheten och förlänger livslängden. Våra glaspartier har kraftiga och rejäla aluminiumprofiler för bästa stabilitet och styrka. Naturligtvis är säkerhetsglas standard. Behöver du partier i andra mått än standard specialtillverkar vi dem. Läs mer om våra glaspartier.

Tak till ditt uterum 

- välj efter säsong, stil och hur rummet ska användas.

Kanalplast - Vi har ett mycket brett utbud av p-märkta kanalplasttak, från 10 till 50 mm:s tjocklek som passar för olika uterumssäsonger. Våra kanalplasttak är konstruerade med X-struktur, som ger ökad bärighet och styvhet. Komplett profilsystem ingår alltid i våra tak!

Glastak - Glastak är det exklusiva valet! Glastak med isolerglas ger ett ljust och luftigt uterum som släpper in ljuset och naturen utanför. Du kan få vårt glastak på tre olika uterumsmodeller i fria mått.

Plåttak - Detta är taket för dig som vill ha ett täckande tak. Plåttak passar alla hus och uterum, gammalt som nytt och är enkelt att lägga med modern klickteknik. Taket kräver minimal skötsel och passar även tak med lägre lutning.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.