Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Altandörrar

Här hittar du vackra och kvalitetssäkra altandörrar i helglas till ditt uterum. Din altandörr ska ha ett tilltalande utseende, vara funktionell och hålla under lång tid framöver, det ställer krav på både material, funktion och design. Vi erbjuder altandörrar i olika stilar och material för varierande behov och önskemål – allt för att du ska hitta en altandörr som passar dig och ditt uterum bäst. Vi på Willab Garden vill hjälpa dig att konsumera mer hållbart. Vi fokuserar på att producera resurssnåla altandörrar, som kan repareras och materialåtervinnas. Upptäck vårt breda sortiment av altandörrar med tilltalande utseende, god kvalitet och lång hållbarhet.

Fasadpartier - WG100

Glasdörrar mot fasad till altanen

Vill du placera en glasdörr mot husfasaden? Hos oss kan du beställa glasdörrar efter dina egna mått och anpassa efter ditt hus. Utforska våra prisvärda glasdörrar mot fasad, för att skapa extra ljusinsläpp i ditt hem.

Skjutdörrar - WG50

Skjutbara altandörrar i helglas

Komplettera ditt hem med en vacker skjutbar altandörr i helglas. Vi har skjutbara altandörrar för alla smaker och behov. Utforska vårt sortiment av skjutbara altandörrar i helglas för att skapa ett vackert och modernt intryck av ditt hem.

Vikdörrar - wg95

Vikbara altandörrar i helglas

Med en vikbar altandörr i helglas kan du öppna upp hela väggen för maximal tillgång till trädgården. Här finns vikbara altandörrar i olika färger, modeller och storlekar. Bjud in naturen i ditt hem – upptäck våra vikbara altandörrar i helglas.

Glaspartiguiden

Designa själv i vårt 3D-verktyg

I vårt digitala planeringsverktyg, glaspartiguiden, får du fria händer att designa din inglasade altandörr helt själv. Välj och vraka bland olika färger, material och funktioner, för att anpassa din altandörr efter egen smak, tycke och behov.

Upptäck vårt utbud av helglasade altandörrar

Ge ditt uterum en trivsam utomhuskänsla med en helglasad altandörr. En helglasad altandörr ökar ljusinsläppet och bidrar till en vacker atmosfär. Här finner du prisvärda helglasade altandörrar av hög kvalitet och lång livslängd. Välj den altandörr som passar dig bäst, eller designa din egen altandörr med hjälp av vårt digitala planeringsverktyg, glaspartiguiden. Utforska vårt breda sortiment av helglasade altandörrar för att bjuda in naturen och skapa en inbjudande känsla i ditt hem och trädgård.

 

Välj glasdörrar till altanen för rätt säsong

Vid köp av altandörrar är det viktigt att fundera över när på året du nyttjar din altan. Vill du till exempel använda din altan under vinterhalvåret bör du beställa glasad dörr med god isolerförmåga. Ska du däremot bara använda altanen under sommarhalvåret, kan det vara smart att fundera över hur vindtäta dina glasdörrar bör vara. Här hittar du ett stort sortiment av glasdörrar, för årets alla säsonger. Utforska våra prisvärda och kvalitetssäkra glasdörrar att matcha med ditt behov, ditt hus och din altan.

Altandörrar med extra säkerhet

På Willab Garden är alla altandörrar tillverkade av säkerhetsglas som standard. Med säkerhetsglas får du en altandörr som är fem gånger starkare än en dörr i vanligt glas. Om glaset krossas, krossas hela rutan till små smulor, och du slipper oroa dig för personskador orsakade av vassa glasskärvor. Säkerhetsglas är dessutom tåligt mot slag, böjningar och snabba temperaturväxlingar - vilket ger din altandörr lång livslängd och extra säkerhet. Investera i en altandörr med säkerhetsglas hos oss på Willab Garden.

Mer än bara skjutdörrar och vikdörrar till altanen

Hos oss på Willab Garden hittar du allt du behöver till din altan och uteplats. Utöver skjutbara dörrar har vi ett brett utbud av glaspartier, fönsterpartier och fasadpartier. Här kan du köpa färdiga produkter eller anpassa efter önskade mått. Vi erbjuder fri frakt över hela Sverige och 30 dagars öppet köp på alla lagervaror.