Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Uteplats

Söker du inspiration eller funderar på att bygga en uteplats? Willab Garden erbjuder allt som krävs för att förverkliga dina uteplatsdrömmar! Oavsett om det gäller ett enklare trädäck, en kombinerad uteplats med uterum eller ett fristående vardagsrum i trädgården har vi lösningen för dig. Upptäck vårt utbud av glasräcken, trall, tak, glaspartier och belysning samt kompletta uterum.


Glasräcken till uteplats

Glasräcken som anpassas efter måtten på din uteplats. Välj mellan vanligt säkerhetsglas eller härdat säkerhetsglas – frostat eller genomskinligt.


Golv till uteplatsen

Underhållsfri komposittrall är det perfekta underlaget för alla uteplatser. Lång livslängd, väderbeständig och 100% återvinningsbar.


Glaspartier till uteplats

Vill du skapa en inglasad uteplats? Se vårt sortiment av glaspartier med isolering anpassad för sommar, vår, höst eller vinter.


Tak till uteplatsen

Skydda uteplatsen mot regn, snö och sol! Prisvärda tak i kanalplast, glas och plåt, med kompletta profilsystem.


Letar du efter uteplats med tak?

Då kanske ett av våra uterum är uteplatsen du drömmer om. Vi erbjuder både kompletta uterum, glaspartier och tak. Det mesta kan anpassas efter ditt unika behov av till exempel mått.

Pergola i trädäck skymning

Pergola - en öppen uteplats

Rama in och sätt guldkant på din uteplats med en pergola. Passar perfekt på altanen, soldäcket och vid poolen. Våra modeller är anpassade för det nordiska klimatet och tål tunga snölaster.


Planera och designa uteplatsen

Använd våra smarta digitala planeringsverktyg för att anpassa och designa hela din uteplats online. Allt från glasräcke, trall och tak, till färdiga uterum.

Planeringsverktyg