Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

WebMaster till Willab Garden

Det är alltid lite extra roligt när man får utöka sin personalstyrka med nya roller! Har man dessutom, redan ett fantastiskt team, är det ännu roligare. Så blir du sugen på att bidra med din kunskap har vi en helt nyskapad roll som WebMaster i vårt inhouse-team!

 

Känner du till oss?

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen. Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utan för Båstad där även din arbetsplats kommer bli. Willab Garden är en arbetsplats som präglas av engagemang, trivsel och entreprenörskap. Välkommen att bli en del av Willab Garden!

 

En WebMaster med erfarenhet av redaktionellt arbete och e-handel

Du har ett stort engagemang och intresse för att skapa nytt innehåll och arbeta med den dagliga driften av våra webbsidor och vår E-handelsplattform. Som WebMaster driver du arbetet med att utveckla och skapa relevant innehåll i våra digitala kanaler. Du arbetar med text och bild såväl som rörligt material. Du är en person som gillar att tänka nytt och är inte rädd för att komma med egna tankar och idéer. Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team.

Du är en utåtriktad, noggrann problemlösare med god förmåga att prioritera. Du kommer vara vårt proffs på många områden och vi ser att du har ett stort kundfokus och att du alltid vill nå uppsatta deadlines.

Vilka som blir dina arbetsuppgifter beror till viss del på din bakgrund och intresse, men vi behöver hjälp med följande:

  • Underhåll, nytt innehåll och övergripande ansvar för våra webbsidor som finns på svenska, norska, danska och finska.
  • Kampanjhantering i vår E-handelsplattform.
  • Arbeta med vår produktflora och då främst berika produkter i inriver PIM
  • Se till att budskap och tonalitet linjerar med andra kanaler

 

 Du har erfarenhet av eller goda kunskaper i:

  • CMS, I vårt fall Episerver
  • PIM, I vårt fall inriver
  • Redaktionellt arbete med text och bild
  • Grundläggande kunskaper inom SEO

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start snarast möjligt.


Ansökan
Mejla din ansökan till marcus.emilsson@willabgarden.se senast 2022-06-08. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0431 686 00. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange gärna i in ansökan när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet 10:00 - 17:30

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.