Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Butikssäljare Munkedal

Vi söker en butikssäljare till vårt härliga team i Munkedal. Är du en stjärna på behovsanalys och kan leverera fantastik service? Om du dessutom har ett intresse för hem och trädgård så är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kollegor i ditt team att arbeta med försäljning av växthus/uterum. Vi möter kunderna huvudsakligen då de tar kontakt med oss via mejl, telefon och när de besöker vår butik. I arbetet ingår det att genomföra behovsanalys, presentera olika modeller och valmöjligheter, vägleda i valen av produkter samt tillbehör och hjälpa dem genom hela köpprocessen.

Målet är att genom god kundservice uppfylla alla de krav och förväntningar som kunden har i sitt köp. Vi ska finnas på plats före, under och efter kundens köp och ge god service i alla delar av kundresan. Som ny säljare kommer du att få mycket stöd både från kollegor och teamledare som finns till din hjälp under introduktionen och i det dagliga arbetet.

Din Profil
Erfarenhet av försäljning och kundkontakt är en stor fördel. Det underlättar dessutom om du har en teknisk/praktisk förståelse och/eller intresse för hem och trädgård för att kunna relatera till våra kunder och produkter. Erfarenhet inom bygg, konstruktion är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och god datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv samt kan planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Kreativitet och en problemlösande förmåga underlättar, eftersom kunder ofta har en vision om slutprodukten men behöver din hjälp för att hitta praktiska lösningar.

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start snarast möjligt. I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Unionen.


Ansökan
Mejla din ansökan till linda.olsson@willabgarden.se senast 2022-05-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0524-12096. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange gärna i in ansökan när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 11:00 - 15:00

Båstad

Öppet 11:00 - 15:00

Munkedal

Öppet 11:00 - 15:00

Restaurang Gardeners

Öppet 11:00 - 15:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.