Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Alltid säkerhetsglas i Willab Gardens växthus

Det är en självklarhet att endast ha säkerhetsglas i våra produkter - för din säkerhet och trygghet.

Om säkerhetsglas

Ett säkerhetsglas (härdat glas) är 5 gånger starkare än vanligt glas och tål böjning, slag och snabba temperaturväxlingar mycket bättre än vanligt glas.

Om ett säkerhetsglas går sönder krossas hela rutan i små ”ofarliga” smulor. En extra trygghet om olyckan skulle vara framme. Ett vanligt glas däremot, ger vassa skärvor som är lätt att skada sig allvarligt på. 

Enligt Boverkets krav ska glasytor som finns där människor kommer i kontakt med dem vara anpassade för att minimera risken för personskador. Det innebär att när du uppför ett växthus är säkerhetsglas ett krav. Med Willab Gardens växthus kan du känna dig trygg då alla våra växthus är utrustade med säkerhetsglas.

Isolerplast

Du kan välja att få isolerplast istället för glas i ditt växthus. Isolerplasten isolerar bättre och är okrossbar. Att välja isolerplast i tak och glas i sidorna är en bra idé om du vill kombinera odlings- och lusthus. 

Våra skivor har unik Non-Drop-beläggning som förbättrar växt- och ljusförhållandet i ditt växthus. Bara hos Willab Garden.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00