Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Plastväxthus

Ge dina växter och grönsaker ett ultimat odlingsklimat med ett vackert och praktiskt plastväxthus. Våra plastväxthus i polykarbonat bidrar till att minska solens strålar varpå du slipper tänka på att skugga ditt växthus för att hitta rätt odlingstemperatur. Här kan du utforska plastväxthus i flera olika färger och stilar. Många av våra modeller går att få i isolerplast, som ger mycket bättre isoleringsförmåga än växthus i enkelglas. Tack vare plastens låga vikt är ditt växthus mycket enkelt att montera. De är dessutom okrossbara och kan stå emot både slag och böjningar. Utforska våra växthus i plast för att hitta ett som passar dig och din trädgård bäst - alltid med 10 års garanti.

Små växthus -  Willab Garden

Små växthus i plast

Med våra små växthus i isolerplast får du mycket rymd på liten yta. Små växthus i plast är det perfekta alternativet för dig med stora odlingsdrömmar och liten odlingsyta. Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa små växthus.

Växthus Mural 3 -  Willab Garden

Väggväxthus i plast

Ett väggväxthus i plast skapar det perfekta odlingsklimatet för dina växter och grönsaker att leva i. Det är dessutom mycket platseffektivt och låter dig maximera din odlingsyta. Upptäck våra modeller Midi, Mural och Tropic Mural för ett väggväxthus i plast.

Lusthus i plast - Willab Garden

Lusthus i plast

Drömmer du om ett mysigt och idylliskt krypin mitt i trädgården? Då ska du utforska vårt sortiment av vackra lusthus i plast. Spana in våra modeller Pyrola, Rondo och Exotic som samtliga går att beställa med isolerplast.

Runda växthus - Willab Garden

Runda växthus i plast

Skapa ett unikt och karaktäristiskt intryck av din trädgård med ett runt växthus i plast - en perfekt plats för avkoppling och samvaro. Utforska modellerna Rondo och Exotic för ett runt växthus med tak av isolerplast.

Euro-Serre Plus 5  - Willab Garden

Traditionella plastväxthus

Letar du efter ett vackert traditionellt växthus att pryda din tomt med? Här finner du flera stabila plastväxthus i traditionell design. Du kan till exempel spana in våra modeller Maxi, Plus och Tropic Maxi. Utforska vårt utbud av traditionella plastväxthus.

Alla växthusmodeller - Willab Garden

Alla växthus

Hos oss finns växthusmodeller för alla smaker och behov. Här hittar du alltid ifrån stora och små till runda och fyrkantiga. Utforska vårt breda sortiment av högkvalitativa växthus och hitta ett som passar dig och din trädgård bäst.

Växthus Euro Serre Maxi 4 - Willab Garden

Glas eller plastväxthus?

Vet du inte vilket material du ska välja? Det finns flera fördelar med såväl plast som glasväxthus. Läs mer om fördelarna med respektive material och välj den sort som passar dig, din trädgård och ditt förfogande bäst.

växthus Euro Serre mavi 4 - Willab Garden

Isolerglas - Bra alternativ till plast

Upptäck växthus i isolerglas - isolerglas har mycket god isoleringsförmåga och hjälper till att bevara värmen inne i ditt växthus. Utforska vårt sortiment av växthus med isolerglas för ett energisnålt alternativ till din trädgård.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.