Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 6 kvm

Hos Willab Garden kan du uppfylla drömmen om ett växthus på 6 kvm, samt i flera närliggande storlekar. Välj och vraka bland stabila och högkvalitativa växthus som passar in i just din trädgård. Oavsett om du vill maximera din odling eller använda växthuset som orangeri har vi lösningar matchar ditt behov. Willabs växthusmodeller på finns i flertalet storlekar, som är valbart på produktsidan. I vårt onlineverktyg kan du designa dina 6 m2 efter egen smak och tycke. Justera efter färg, glas, placering av dörr och mycket mer, priset ser du direkt på skärmen som justeras efter dina val.


Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 6 kvm

Växthus från vår serie med stormgaranti passar perfekt för placeringar där vädret är en utmaning. Faktorer som robusta automatiska fönsteröppnare, rejäla dörrhandtag och integrerad sockel säkrar extra stabilitet. Självklart finns växthus tillgängliga i storlekar på cirka 6 kvm.

Växthus mot vägg

Växthus mot vägg i 6 kvm

Yteffektivisera till max med ett växthus på 6 kvm som monteras mot en husvägg. Du får nära till växthuset och dessutom kan dina växter gratis värme från huset i viss mån.


Traditionella växthus i 6 kvm

Söker du ett växthus i traditionell anda? Hos Willab Garden hittar du stilrena växthus i olika färger och material, som flera av dem går att få i storleken 6 kvm eller närliggande mått. Utforska eleganta och enkla växthus att odla eller umgås i.


Övriga små växthus

Har du en mindre trädgård? Willabs små växthus på 6 m2 är perfekt för dig som vill odla kompakt men inte tumma på den höga kvalitén. Här hittar du mindre växthus med mycket rymd i varierande stilar, former och material.


Planera ditt växthus i 3D

Visst ska det vara roligt att skaffa växthus? I vårt digitala verktyg, Växthusguiden, kan du skissa, anpassa och granska ditt framtida växthus i 3D. På så vis kan du se till att ditt växthus på 6 kvm matchar dina specifika behov, önskemål och förväntningar. Inte minst blir det unikt för just din tomt.


Behövs bygglov för växthus under 6m2?

Det krävs inget bygglov för att bygga ett växthus på 6 kvm. Enligt Friggebodsreglerna och Attefallsreglerna får du uppföra fristående byggnader med en totalyta på upp till 15 kvm. Kom ihåg att varje kommun får göra undantag från generella bygglovsregler, glöm inte bort att kolla vad som gäller där du bor.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.