Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om Magestic

Willab Garden erbjuder sex olika färger/ytbehandlingar på plåttak; svart, mörkgrått, tegelrött, silvermetallic, antracitmetallic och Magestic. Magestic är inte en färg utan snarare ett levande material som till utseendet kan beskrivas som en matt aluminumzink-yta som mörknar med tiden. Det är beläggningen med zinkmagnesium som ger den unika finishen.

Tak som tål tuffa miljöer

Med hjälp av den unika ytbeläggningen som består främst av zink, men även aluminium och magnesium, är Magestic plåttak extremt korrosionsbeständigt. Det betyder att det tål tuffa miljöer extra bra. Till exempel vid kusten där tak utsätts för saltvatten. Salt ”fräter” på taket och livslängden kan förkortas. Magestic passar också bra att lägga i närheten av jordbruk där sura ämnen kan påverka metallen.

På grund av tillsatsen av magnesium är Magestic-tak mer miljövänliga än tak med vanliga zinkbeläggningar. Dels genom en effektivare tillverkningsprocess, dels genom att minskad kontakt mellan zink och regnvattnet.

Levande yta som åldras med patina

Magestic har en levande yta som förändras med tiden. I början är den ljus men efterhand blir den påtagligt mörkare och får en vacker patina som smälter in med omgivningarna. Till skillnad från till exempel korrugerad plåt blir det dock inga bruna rostfläckar utan taket åldras på ett estetiskt mer tilltalande sätt. Se exemplet nedan för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut. 

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet 10:00 - 18:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog 2021!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.