Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Trall till uteplats

Bygg golvet till din uteplats av träkomposit - för ett hållbart och tåligt underlag med vackert visuellt intryck. Träkomposit består av träfiber och plaster vilket ger dig ett väderbeständigt uteplatsgolv. Materialet kan varken vridas, spricka eller slå sig, det står sig stark mot solens strålar och eventuella rötangrepp. Träkomposit kräver minimalt underhåll och behöver bara spolas av emellanåt. Tack vare sin begränsade rörlighet skiftar träkompositen mindre i färg, varpå du slipper oroa dig för att golvets utseende ska försämras med tiden. Här får du all hjälp du behöver inför ditt bygge med träkomposit. Utforska våra trätrallar för ett hållbart, underhållsfritt och stilfullt uteplatsgolv.

Altanguiden

Designa och planera golvet till nya uteplats

Använd Altanguiden för att designa och planera ett eget golv till din uteplats. Välj och vraka mellan olika kulörer, trallmönster planriktning, golvform och mycket mer. Utforska Altanguiden för att bygga ett golv anpassat efter dina önskemål, behov och förutsättningar.

Altanguiden

Trall i komposit - Det perfekta golvet till uteplatsen

Golvet till din uteplats ska hålla länge, såväl konstruktionsmässigt som utseendemässigt. Komposittrallen är tillverkad av träfiber och plast som ger lång hållbarhet och färgbeständighet. När du bygger golv av komposittrall får du ett i princip underhållsfritt underlag, som varken är känsligt för sol eller vatten.

Komposittrallen är både trivsamt och bekvämt att gå på, och du slipper oroa dig för att du eller ditt barn ska få stickor eller göra er illa. Utforska trall till uteplats av träkomposit, det ultimata alternativet för dig som önskar ett underlag med hållfast konstruktion och välbevarat utseende.

Flertal fördelar i jämförelse mot vanlig trätrall

Komposittrallen bär med sig många fördelar. Först och främst åldras materialet långsammare än traditionell trätrall, vilket ökar livslängden på ditt golv. Tack vare trallens smarta yta, som gör det svårt för alger och smuts att fastna, behöver du varken slipa eller olja ditt altangolv. Det enda du behöver göra är att rengöra golvet med vatten och såpa en gång om året.

Vinsterna med komposittrallen innebär att du slipper tänka på den överhuvudtaget. Du får ett miljövänligt och hållfast altangolv som under lång tid varken behöver rengöras eller renoveras. Med komposittrall kan du med gott samvete njuta av din altan till fullo.