Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 9 kvm

Hitta ditt drömväxthus på 9 kvm bland våra högkvalitativa växthusmodeller. Här finns växthus för olika utföranden, med varierande designer och funktionaliteter. Inne på produktsidan väljer du vilken storlek som passar din trädgård bäst. Ett växthus kan ha många syften. Vill du kanske bjuda in dina nära och kära till en middag omringad av växtlighet? Eller vill du odla exotiska frukter och grönsaker? Oavsett behov, har vi på Willab Garden någonting för dig. I vårt digitala verktyg får du möjlighet att skapa ett eget växthus anpassat efter din personliga smak. Där väljer du bland annat vilken typ av glas och färg dina 9 kvm ska ha, placering av dörr och mycket mer. Priset ser du direkt på skärmen.Växthus på mur i 9 kvm

Med ett växthus på mur i 9 kvm får du en lantlig och stilfull känsla i din trädgård. Muren hjälper dessutom till att jämna ut temperaturen i växthuset vilket är fördelaktigt för det som gror där i.


Växthus mot vägg i 9m2

Låt dina växter klättra mot husväggen. Växthus mot vägg möjliggör mjuka temperaturväxlingar och ett sunt klimat för dina växter att leva i. Inte minst är det väldigt yteffektivt och skapar en grönskande, ombonad känsla i ditt hem.

Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 9 kvm

Vill du vara säker på att ditt växthus står sig stark i det hårda nordiska klimatet? Det välbyggda växthuset Green Room är har genomtänkta lösningar och starka profiler för att skydda dina dyrbarheter i tuffa stormbyar.


Orangeri i 9 kvm

Med ett orangeri får du en ombonad plats, ämnad för att spendera tid med dina nära, eller för att koppla av omringad av växtlighet. Willab Garden har flera varianter på orangerier, utforska vilken modell som passar din tomt bäst.


Lusthus i 9 kvm

Med ett lusthus på 9 m2 skapar du ett vackert och idylliskt intryck av din trädgård. Hos Willab Garden finns lusthus i allt från runda till kvadratiska former. Utforska vilken stil och modell som faller dig i smaken.


Alla växthusmodeller

De främsta fördelarna med ett växthus är att det skyddar dina plantor mot angrepp från skadedjur, samtidigt som det förlänger sommarsäsongen. Här hittar du växthus anpassade efter olika önskemål och behov. Utforska Nordens största utbud av växthus.


Planera ditt växthus i 3D

I vårt digitala verktyg får du använda din kreativitet till att designa ditt egna växthus. Välj kulör, glassort, placering av dörr och mycket mer. Planera, skissa och bygg ett växthus efter dina önskemål och behov i Växthusguiden.


Behövs bygglov för växthus i 9 kvm?

Tack vare Attefallsreglerna och Friggebodsreglerna får du utan bygglov sätta upp ett växthus på 9 kvm på din tomt. Varje kommun får dock göra undantag från reglerna, det är viktigt att du dubbelkollar vad som gäller på din specifika plats.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.