Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 8 kvm

Smycka din trädgård med ett stabilt och högkvalitativt växthus på 8 kvm. Vill du odla exotiska växter eller bjuda in dina nära till ett idylliskt orangeri? Våra växthus finns i alla möjliga stilar, former och utföranden. Gå in på produktsidan för att se om din favorit finns tillgängligt i 8 kvm eller närliggande storlek som passar din tomt. Hos oss på Willab Garden har du möjlighet att designa dina 8 m2 helt själv. Växthusguiden är vårt digitala verktyg som låter dig skissa, planera och bygga ett växthus efter dina drömmar och behov. Här väljer du bland olika kulörer, glas, placering av dörr och mycket mer - priset ser du direkt på skärmen som baseras på dina val.Växthus på mur i 8 kvm

Med ett växthus på mur jämnas temperaturen i växthuset ut vilket i sin tur möjliggör ett bättre odlingsklimat. Utforska växthus på mur i 8 kvm, och skapa en hemtrevlig känsla för både dig och dina växter.


Växthus mot vägg i 8m2

Vill du utnyttja din yta till max? Att låta dina växter klättra mot väggen kan vara en smart lösning. Växthus mot vägg möjliggör ett bättre odlingsklimat samtidigt som du får en grönskande hemmamiljö att vistas i.

Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 8 kvm

Green Room är ett stormsäkert växthus, byggt för att stå stark och stabil i det tuffa nordiska klimatet. Med sina genomtänkta lösningar och starka profiler kan växthuset tryggt bevara det som finns inuti. Du får även stormgaranti i 5 år.


Orangeri i 8 kvm

Bjud in dina nära och kära till ett rum klätt i vackra blommor och växter. Hos oss hittar du orangerier på 8 kvm i olika stilar och modeller. Utforska vilken som passar din trädgård bäst.


Runda växthus i 8 m2

Ett runt växthus kommer skapar unicitet och ger ett exklusivt intryck av din trädgård. Här hittar du vackra, runda växthus i glas - en perfekt plats för att umgås eller koppla av till en bra bok omgiven av grönska.


Lusthus i 8 m2

Spana in Willab Gardens varierande lusthus i alla möjliga former och stilar. Ett lusthus ger din trädgård ett läckert intryck, samtidigt som du får en mysig plats att umgås på med med vänner och familj.


Planera ditt växthus i 3D

I vårt digitala verktyg kan du på egen hand skissa, planera och bygga ditt drömväxthus på 8 kvm. Du får möjlighet att granska växthuset i 3D för att säkerställa att det lever upp till dina förväntningar innan du bestämmer dig.


Bygglov för växthus under 8 m2

Tack vare friggebodsreglerna och attefallsreglerna får du, utan bygglov, bygga ett växthus upp till 15 kvm. Varje kommun har tillåtelse att göra vissa undantag från reglerna, se därför till att kolla upp vad som gäller i ditt område.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.