Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 7 kvm

Drömmer du om ett idylliskt växthus att smycka din trädgård med? I ditt växthus på 7 kvm kan du odla dina favoritgrönsaker, tryggt förvara dina växter på vintern eller använda som grönskande uterum för att umgås med dina nära och kära. Här utforskar du ett brett sortiment av högkvalitativa och stabila växthus i olika modeller och utföranden, i såväl traditionella som innovativa stilar. Använd vårt digitala verktyg, Växthusguiden, för att designa ditt unika växthus, anpassat efter just ditt behov. Välj mellan olika kulörer, glas och material för att bygga dina 7 kvm i synergi med din personliga smak och trädgård.


Midi växthus, mörkgrön

Växthus mot vägg i 7 kvm

Maximera din odlingsyta med ett växthus mot vägg i 7 kvm. Växthuset mot vägg ger dina växter ett bättre odlingsklimat samtidigt som det ger dig en ombonad och frodig miljö att umgås och spendera tid i.

Rondo växthus, mörkgrön

Runda växthus i 7 m2

Stick ut ur mängden och skapa ett unikt intryck på tomten med ett runt växthus på 7 kvm. Dina runda 7 kvm passar perfekt för umgänge och rekreation. Utforska vackra runda växthus i glas hos oss på Willab Garden.

Maxi 3, grönlackerat

Litet växthus i 7 kvm

Är du på jakt efter ett litet stabilt växthus? Här hittar du mindre växthus på 7 kvm, perfekta för dig med mindre tomtyta. Med ett litet växthus odlar du kompakt utan att tumma på hög kvalité.

Green Room Classic växthus, metallicgrå RAL 9008

Alla växthus

Här hittar du växthus i olika former, material och storlekar. Du kan till exempel utforska närliggande storlekar som 5, 6, 8 eller 9 kvm. Spana in alla växthus för att hitta ett som passar dig och din tomt bäst.

Inspiration och råd för dig som ska bygga växthus

Drömlikt växthus

Bygg ditt drömväxthus och skapa ett odlingsparadis

Familjen Wilkens odlingsparadis mitt i Skåne har en magisk utsikt över Tjörnarpssjön. Här byggde de förra våren sitt drömväxthus, ett väggväxthus Tropic Mural som står mot husets långsida i...

Vår i växthuset - inspiration

Vår i växthuset

Vårens första dag, när är den? Dagen som vi så länge längtat efter och som vi så mycket pratar om. Märker vi ens av när den dagen kommer? Eller kommer vi på när våren är över och sommaren tagit vid...

Odlingens läkande kraft

På ytan såg artisten Karl Martindahl ut att leva ett drömliv när hans psykiska hälsa plötsligt kraschade. Att skaffa sig ett växthus och börja odla blev en viktig del av vägen tillbaka. – Den...

3D bild på växthus

Planera ditt växthus i 3D

Du kan planera ditt växthus i 3D med hjälp av vårt 3D verktyg, Växthusguiden. Där kan du bygga, anpassa och designa ditt växthus helt efter din egen smak, tycke och trädgård. Priset justeras direkt på skärmen efter dina val.

bygglovshjälp

Behövs bygglov för växthus under 7 kvm?

Tack vare attefallsreglerna och friggebodsreglerna behöver du i de flesta fall inget bygglov för växthus på 7 kvm. Dubbelkolla alltid vad som gäller där just du bor. Du behöver alltid anmäla bygget till din kommun.