Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 5 kvm

Uppfyll drömmen om växthus på 5 kvm hos Willab Garden. Här hittar du stilfulla, stabila och högkvalitativa växthus till just din unika trädgård. Dina 5 kvm (eller närliggande mått) går att hitta med flera olika former och funktioner som du väljer på produktsidan. Hos Willab Garden kan du även med fria tyglar designa ditt växthus precis som du vill ha det - kanske vill du maximera odlingsytan eller få mer utrymme till att bara umgås? I vårt onlineverktyg kan du justera färg, glas, placering av dörr och mycket mer efter egen smak, tycke och behov. I verktyget ser du även priset på skärmen som baseras på dina val.Alla våra små växthus

Är du på jakt efter ett litet växthus som får plats i en mindre trädgård? Våra små växthus har mycket rymd och finns i varierande former, stilar och material. Perfekt för dig som vill odla kompakt men med samma höga kvalité.

Växthus mot vägg

Växthus mot vägg i 5 kvm

Vill du odla växter mot din husvägg? Med våra växthus mot vägg i 5m2 kan du utnyttja ytan till max samt bidra till ett bättre odlingsklimat. Du får samtidigt en vackert grönskande oas att njuta av i hemmet.


Växthus på mur

Med en växthus på mur skapar du en ombonad känsla i din trädgård. Ditt murväxthus hjälper dessutom till att jämna ut temperaturen i växthuset. Välj bland olika modeller - allt från rustikt och lantligt till modernt och putsat.


Stormsäkra växthus

Välj ett växthus som står stark i de skandinaviska stormbyarna. Detta växthus är byggt med genomtänkta lösningar och starka profiler för att klara av det nordiska klimatet. Stormgaranti i 5 år.


Planera ditt växthus i 3D

Det ska vara enkelt, roligt och spännande att köpa växthus. Med vårt digitala verktyg, Växthusguiden, kan du i 3D skissa, anpassa och granska ditt växthus för att säkerställa att det lever upp till dina behov, önskemål och förväntningar.


Bygglov för växthus under 5m2

Drömmen ditt växthus kan vara närmare än du tror. Tack vare Friggebodsreglerna och Attefallsreglerna får du helt utan bygglov uppföra växthus på 5 kvm på din tomt.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.