Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 4 kvm

Vill du odla växter och grönsaker på kompakt yta? Komplettera och dekorera din trädgård med ett stabilt och idylliskt växthus på 4 kvm. Här finns det växthus för alla smaker och behov. Hos oss hittar du växthus i varierande modeller och stilar för olika utföranden. Upptäck växthus på 4 kvm eller välj en närliggande storlek för att matcha med din tomt. Hos oss får du dessutom chans att designa dina 4 kvm på egen hand. Planera och bygg ditt växthus helt efter egna behov och preferenser med hjälp av växthusguiden. Klicka hem ett stabilt och högkvalitativt växthus på 4 m2, alltid med fri frakt från Willab Garden.

Litet växthus, maxi 3

Små växthus i 4 kvm

Få mycket rymd på få kvadratmeter - små växthus i 4 kvm är det perfekta alternativet för dig som har en mindre tomt eller trädgård. Utforska våra små växthus för att uppfylla dina odlingsdrömmar på mindre yta.

Små växthus mot vägg

Små växthus mot vägg

Låt dina växter klättra mot väggen genom ett växthus mot vägg. Det möjliggör ett bättre odlingsklimat för dina växter och grönsaker att gro och leva i, samtidigt som du utnyttjar odlingsytan till max. Utforska vårt sortiment av växthus mot vägg i 4 kvm eller närliggande storlekar.

Miniväxthus

Miniväxthus

Våra miniväxthus är betydligt mindre än 4 kvm och passar utmärkt för odling av till exempel sticklingar och frösådder. Du kan placera ditt miniväxthus både inomhus och utomhus. Det är ett perfekt alternativ för dig som önskar en odlingsyta anpassad för mindre växtproduktion.

Växthus, green rom square

Alla växthus

Hos oss på Willab Garden finns det växthus för alla stilar, smaker och behov. Vi hjälper dig att hitta ett som passar dig och din trädgård bäst. Upptäck vårt breda och högkvalitativa sortiment av växthus.

Inspiration och råd för dig som ska bygga litet växthus

Grund till växthus

Det finns många sätt att bygga en grund. Vår rekommendation är att använda dig av en oisolerad grund, den är inte lika kostsam som en isolerad grund. Om du tillfälligt vill värma upp ditt växthus...

Välja golv till växthuset - fiskbensmönster

Golv till växthus

Vad du ska välja för växthusgolv är en fråga det antagligen finns lika många svar på som det finns växthus. Det finns massor av alternativ för golv i växthus – tegel, marksten eller natursten för...

Monteringshjälp - uterum och växthus

Att anlita ett proffs som tidigare monterat Willab Gardens produkter är tryggt. En del av våra kunder väljer att montera själv och då främst växthus. Andra tycker att det är skönt att kunna överlåta...

Växthus

Planera ditt växthus i 3D

Skissa och planera dina 4 kvm i 3D genom vårt digitala planeringsverktyg. Där får du möjlighet att granska ditt växthus ur alla vinklar, för att skräddarsy det efter dina personliga önskemål och behov. Utforska växthusguiden för att bygga ditt drömväxthus.

Bygglov för växthus

Behövs bygglov för växthus under 4m2?

Tack vare friggebodsreglerna och attefallsreglerna behöver du i de flesta kommuner inget bygglov för att upprätta ett växthus på 4 kvm. Men kom ihåg att alltid kolla upp vad som gäller i området där du bor.