Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 30 kvm

Längtar du efter ett växthus på 30 kvm? Här kan du välja och vraka ur ett brett sortiment av vackra och högkvalitativa växthus, för att hitta ett som passar dig, ditt behov och din trädgård bäst. Vi har växthus i varierande former och utföranden, kolla in produktsidan för att se om din favorit finns att få i 30 kvm eller närliggande storlek. I vårt onlineverktyg, Växthusguiden, kan du designa ditt eget växthus efter tycke och smak. Oavsett om du vill upprätta ett växthus för att umgås, eller om du vill maximera din odlingsyta, har Willab Garden något för dig. I Växthusguiden kan du justera växthusets kulör, glas, placering av dörr och mycket mer. Du ser priset direkt på skärmen som baseras på dina val.Växthus på mur i 30 kvm

Ett växthus med mur hjälper dig att jämna ut temperaturen i växthuset och skapa ett bättre klimat för din odling. Muren bidrar också med en hemtrevlig atmosfär i din trädgård. Utforska Willab Gardens murväxthus på 12 kvm.


Växthus mot vägg i 30 kvm

Med ett växthus mot vägg utnyttjar du din yta till max samtidigt som du möjliggör ett bättre odlingsklimat. Att låta växterna klättra på väggen kommer dessutom att ge dig en grönskande och ombonad känsla i ditt hem.


Traditionella växthus i 30m²

På Willab garden hittar du flera växthus på 30 kvm i traditionell anda - att odla i eller bara umgås. Här finns det växthus i flera olika material, färger och stilar, i allt från lantlig till rustik anda.


Alla växthusmodeller

Är du osäker på vilket växthus som passar dig och din trädgård bäst? I vårt breda sortiment finner du mängder av växthusmodeller i 30 m2, med olika funktioner, i varierande färger, material och former.


Planera ditt växthus i 3D

Du kan designa ditt eget växthus i vårt digitala 3D verktyg Växthusguiden. Där får du välja mellan olika kulörer, glastyper, fönster och mycket mer. Skissa, granska o se hur ditt växthus kommer se ut i verkligheten.


Behövs bygglov för växthus i 30 kvm?

För att upprätta ett växthus på 30kvm behöver du ansöka om bygglov. Däremot kan reglerna skilja sig mellan olika kommuner. På Boverket kan du kolla upp vilka riktlinjer som gäller i just ditt område.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.