Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 25 kvm

Gör drömmen om ett stort växthus på 25 kvm till verklighet. Från Willab Garden kan du alltid räkna med en stabil konstruktion och möjlighet att skräddarsy ditt växthus. Utöver att välja 25 m2 som storlek på ditt växthus kan du även välja olika glastyper, färg, placering av dörr, antal dörrar och mycket mer. Allt detta direkt i vårt onlineverktyg, där du också ser priset baserat på dina val direkt på skärmen. Vill du maximera odlingsytan eller skapa en plats för att umgås? Här finns gott om plats för både och.


Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 25 kvm

Växthus från vår serie med stormgaranti passar perfekt för placeringar där vädret är en utmaning. Faktorer som robusta automatiska fönsteröppnare, rejäla dörrhandtag och integrerad sockel säkrar extra stabilitet. Självklart finns växthus tillgängliga i storlekar på cirka 25 kvm.

Växthus svart med isolerglas

Växthus med isolerglas 25 kvm

Växthus med isolerglas maximerar säsongen och med ett växthus på 25 kvm får du gott om plats för både umgänge och odling.


Växthus på mur 25 kvm

Välj ett växthus på mur 25 kvm och kombinera en härlig sittplats med de nya odlingsmöjligheterna som ett växthus ger. Om du använder ytan smart kommer du få till en riktigt snygg och härlig oas här.


Planera ditt växthus i 3D

Välj färg, hyllor och antal dörrar för ditt växthus på 25 kvm. Med Växthusguiden kan du rita upp just det växthus du är ute efter ner på detaljnivå. Allt medan du ser priset direkt på skärmen.


Bygglov för växthus under 25 kvm

Enligt Attefallsreglerna kan du generellt bygga ditt växthus på 25 kvm utan bygglov. Bygget ska dock anmälas till kommunen och det kan finns andra regler att förhålla sig till.

Bygglov för växthus

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.