Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 20 kvm

Gör drömmen om växthus till verklighet på 20 kvm. De flesta av våra växthus finns tillgängliga i ungefär denna storlek, både med eller utan mur, du behöver bara göra valet på produktsidan. Från Willab Garden kan du alltid räkna med en stabil konstruktion och möjlighet att skräddarsy ditt växthus. Utöver att välja 20 m2 som storlek på växthuset kan du även justera glas, färg, placering av dörr och mycket mer. Allt detta direkt i vårt onlineverktyg, där du också ser priset baserat på dina val direkt på skärmen. Vill du maximera odlingsytan eller skapa en plats för att umgås? Här finns alternativ för både och.Planera ditt växthus i 3D

Välj färg, hyllor och antal dörrar för ditt växthus på 20 kvm. Med Växthusguiden kan du rita upp just det växthus du är ute efter ner på detaljnivå. Allt medan du ser priset direkt på skärmen.


Växthus på mur 20 kvm

Välj ett växthus på mur 20 kvm och kombinera en härlig sittplats med de nya odlingsmöjligheterna som ett växthus ger. Om du använder ytan smart kommer du få till en riktigt snygg och härlig oas här.


Stormsäkra växthus i 20 kvm

Växthus från vår serie med stormgaranti passar perfekt för placeringar där vädret är en utmaning. Faktorer som robusta automatiska fönsteröppnare, rejäla dörrhandtag och integrerad sockel säkrar extra stabilitet. Självklart finns växthus tillgängliga i storlekar på cirka 20 kvm.


Växthus mot vägg i 20 kvm

Yteffektivisera till max med ett växthus på 20 kvm som monteras mot en husvägg. Du får nära till växthuset och dessutom kan dina växter gratis värme från huset i viss mån.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 11:00 - 15:00

Båstad

Öppet idag 11:00 - 15:00

Munkedal

Öppet idag 11:00 - 15:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 11:00 - 15:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
Ecster
AAA Högsta kreditvärdighet