Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 18 kvm

Välj och vraka ur ett brett sortiment av högkvalitativa växthus på 18 kvm. Här finner du växthus i flera olika stilar, former och utföranden. Inne på produktsidan kan du välja den storlek som du önskar, eller närliggande. Oavsett om du vill bjuda in dina vänner till 18 m2 omgivet av grönska, odla dina egna grönsaker eller ha ett relax-rum i trädgården, har Willab Garden någonting för dig. I vårt digitala verktyg får du möjlighet att rita, planera och skapa ett unikt växthus, anpassat efter dina behov och önskemål. Välj bland olika glastyper, färger, placering av dörr och mycket mer. Priset baseras på de val du gör, vilket du kan se direkt på skärmen.Växthus på mur i 18 kvm

Utforska Willab gardens sortiment av murväxthus. Med ett murväxthus jämnar du ut temperaturen i växthuset vilket skapar ett sunt klimat för dina växter. Samtidigt kan muren bidra till en hemtrevlig och lantlig känsla i din trädgård.


Växthus mot vägg i 18m2

Visste du att du kan maximera din odlingsyta med hjälp av ett växthus mot vägg? Det skapar en grönskande hemmiljö att vistas i, samtidigt som du ger dina växter ett bättre odlingsklimat att gro i.

Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 18 kvm

Växthuset Green Room har starka profiler och genomtänkta lösningar för att skydda dina odlingar mot starka stormbyar. Det stormsäkra växthuset på 18 m2 är byggt för att klara av det tuffa skandinaviska klimatet och har dessutom 5 års stormgaranti.


Orangeri i 18 kvm

Orangeri i 18 kvm Till ditt orangeri kan du bjuda in dina vänner på fest , äta kvällsmat med familjen eller slappna av till en ljudbok. Spana in Willab Gardens olika varianter på orangerier som ger din trädgård en exklusiv och inbjudande atmosfär.


Planera ditt växthus i 3D

Du kan designa ditt helt egna växthus genom vårt digitala verktyg, Växthusguiden. Här får du möjlighet att planera, rita och granska dina 18 kvm i 3D, för att säkerställa att det lever upp till dina förväntningar och önskemål.


Bygglov för växthus under 18m2

För att bygga ett växthus på upp till 15 kvm behöver du inte bygglov, detta tack vare friggebodsreglerna och attefallsreglerna. Du måste dock kolla vilka regler som gäller där du bor, då varje kommun får göra undantag från regelboken.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.