Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 12 kvm

Drömmen om växthus på 12 kvm kan vara närmare än du tror. I vårt breda sortiment kan du utforska stabila och högkvalitativa växthus i flera olika storlekar som du väljer på produktsidan. Växthusen finns i med olika former, stilar och funktioner vilket gör det enkelt för dig att hitta ett som passar in i din trädgård. Du kan skräddarsy dina 12 m2 efter egen smak och tycke. Vill du odla grönsaker upp till taket eller skapa en mysig yta för att umgås? I vårt digitala verktyg, Växthusguiden, kan du bygga ditt eget växthus för att anpassa det efter ditt specifika behov. Välj bland olika färger, glas, vart dörren ska placeras och mycket mer, priset justeras direkt därefter på skärmen baserat på dina val.Växthus på mur i 12 kvm

Visste du att du kan jämna ut temperaturen i ditt växthus med en mur? Muren skapar dessutom en hemtrevlig känsla i din trädgård. Utforska murväxthus på 12 kvm med allt ifrån rustik och lantlig stil till putsad och modern design.


Växthus mot vägg i 12m2

Att låta dina växter och odlingar klättra mot en vägg möjliggör ett bättre odlingsklimat. Med Willab Gardens växthus mot vägg utnyttjar du din yta till max samtidigt som du får en grönskande och ombonad hemmakänsla.

Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 12 kvm

Willab Gardens välbyggda växthus Green Room på 12 kvm är byggt för att klara av det skandinaviska klimatet. Med genomtänkta lösningar och starka profiler kan det stå emot starka stormbyar och skydda dina skatter. Full stormgaranti i 5 år.


Orangeri i 12 kvm

Ditt växthus kan användas som ett orangeri. Skapa en ombonad plats, med vackra växter längs väggarna, som gjord för att umgås på eller bara koppla av. Utforska vilken stil och modell som passar dig och din trädgård bäst.


Runda växthus i 12 kvm

I ditt runda växthus kan du både odla, umgås eller använda som relaxrum. Det blir en fridfull plats i trädgården som skapar en exklusiv känsla. Hos Willab Garden hittar du vackra runda växthus i glas på 12 kvm.


Lusthus i 12 kvm

Skapa en mysig känsla i din trädgård med ett lusthus. Lusthuset är både vackert att vistas i men skapar även en extra dimension utifrån. Spana in lusthus i flera olika stilar med allt från runda till kvadratiska former.


Planera ditt växthus i 3D

Med vårt digitala verktyg, Växthusguiden, kan du designa ditt eget växthus i 3D. Välj och vraka mellan olika kulörer, glastyper, fönster och mycket mer. Skissa, granska och se till att dina 12 kvm uppfyller dina önskemål, innan du bestämmer dig.


Bygglov för växthus under 12m2

Låt drömmen om växthus bli sann. Enligt Friggebodsreglerna och Attefallsreglerna får du uppföra växthus på upp till 15 kvm utan bygglov. Varje kommun får göra undantag från de generella reglerna, glöm inte att kolla vad som gäller där du bor.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.