Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus 10 kvm

Gör drömmen om växthus till verklighet på 10 kvm. De flesta av våra växthus finns tillgängliga i de här måtten, du behöver bara göra valet på produktsidan. Från Willab Garden kan du alltid räkna med en stabil konstruktion och möjlighet att skräddarsy ditt växthus. Utöver att välja 10 m2 som storlek på växthuset kan du även justera glas, färg, placering av dörr och mycket mer. Allt detta direkt i vårt onlineverktyg, där du också ser priset baserat på dina val direkt på skärmen. Vill du maximera odlingsytan eller skapa en plats för att umgås? Här finns alternativ för både och.


Stormsäkert vitt växthus

Stormsäkra växthus i 10 kvm

Växthus från vår serie med stormgaranti passar perfekt för placeringar där vädret är en utmaning. Faktorer som robusta automatiska fönsteröppnare, rejäla dörrhandtag och integrerad sockel säkrar extra stabilitet. Självklart finns växthus tillgängliga i storlekar på cirka 10 kvm.

Växthus mot vägg

Växthus mot vägg i 10 kvm

Yteffektivisera till max med ett växthus på 10 m2 som monteras mot en husvägg. Du får nära till växthuset och dessutom kan dina växter gratis värme från huset i viss mån.


Lusthus i 10 kvm

Välj ett lusthus på 10 kvm och kombinera en härlig sittplats med de nya odlingsmöjligheterna som ett växthus ger. Om du använder ytan smart kommer du få till en riktigt snygg och härlig oas här.


Planera ditt växthus i 3D

Välj färg, hyllor och antal dörrar för ditt växthus på 10 m2. Med Växthusguiden kan du rita upp just det växthus du är ute efter ner på detaljnivå. Allt medan du ser priset direkt på skärmen.


Bygglov för växthus under 10 kvm

Enligt Attefallsreglerna kan du generellt bygga ditt växthus på 10 kvm utan bygglov. Du kan till och med bygga ett större om du vill. Bygget ska dock anmälas till kommunen och det finns andra regler att se till.

Bygglov för växthus

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.