Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Stora växthus

Letar du efter en plats att nyttja dina gröna fingrar på? Eller ett karismatiskt rum för romantik och gemenskap? Hos Willab Garden hittar du stora, stabila och högkvalitativa växthus, i varierande storlekar. Utforska ett brett sortiment av växthus i olika färger, stilar och material för att matcha med din trädgård. Välj och vraka mellan allt ifrån traditionella modeller till unika växthus inför odlingssäsongen, att förvara växter i över vintern eller som orangeri att bjuda in nära och kära till. I vårt digitala verktyg, Växthusguiden, kan du på egen hand designa ditt stora växthus efter din personliga smak och behov. Bestäm vilken färg, material, glas, vart dörren ska placeras och mycket mer, priset justeras efter dina val direkt på skärmen.


Euro-Serre Mur Plus 5

Stora växthus i 30 kvm

Ett stort växthus på 30 kvm ger dig såväl plats för att odla dina favoritgrönsaker som att använda som ett extra rum. Kolla in våra stabila växthus på 30 kvm för en hemtrevlig känsla på din tomt.

Euro-Serre Tropic Plus växthus

Stora växthus i 25 kvm

Ditt stora växthus på 25 kvm kan du nyttja som orangeri och odlingsplats, eller varför inte båda och? Utforska vårt breda sortiment av högkvalitativa växthus på 25 kvm att smycka din trädgård med.

Pyrola 4 / 5 rektangulärt växthus

Stora växthus i 20 kvm

Dina 20 kvm växthus ger plats för både dina gröna gröna fingrar, trevlig samvaro och vinterförvaring. Spana in vårt sortiment av stora växthus på 20 kvm för att pryda din tomt och skapa ett hemtrevligt och inbjudande intryck.

Euro-Serre Gothic 309

Stora växthus i 18 kvm

Fyll ditt stora växthus på 18 kvm med dina vackra växter och favoritgrönsaker eller använd det som grönskande rum för närhet och gemenskap. Du hittar ett brett sortiment av 18 kvm här hos Willab Garden.

Green Room Lean To Wall växthus

Stora växthus i 15 kvm

Odla dina grönsaker och växter i ett stabilt växthus på 15 kvm. Växthuset är ett perfekt komplement för att skapa en inbjudande känsla i trädgården. I många kommuner behöver du bara anmäla bygget, utan att ansöka om bygglov.

Green Room Square växthus

Stora växthus i 12 kvm

Smycka din trädgård med ett vackert växthus på 12 kvm. I de flesta kommuner är det tillåtet att upprätta storleken utan bygglov, men du måste alltid anmäla bygget. Utforska Willab Gardens breda sortiment av växthus på 12 kvm.

Tips och inspiration för dig som bygga ett stort växthus

Växthus på mur i vitt från Willab Garden.

Att välja växthus

Funderar du på att odla tomat, gurka och kryddväxter? Eller vill du använda växthuset som ett lusthus med en mysig sittgrupp och trevlig inredning? Många upptäcker att de faktiskt vill använda det...

Våra bästsäljande växthus

Möjligheterna är oändliga med ett växthus i trädgården och vi hjälper dig att ta vara på dem. Skapa en skön plats i trädgården för både små och stora, där du och växterna kan njuta av sol och värme....

Placering av växthus

Vad som är den bästa placeringen av växthuset på tomten är din trädgård och dess förutsättningar som avgör. Men det finns några generella saker som man kan säga om hur du ska tänka när du planerar...