Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Fyrkantiga och kvadratiska växthus

Lev och konsumera mer hållbart med ett fyrkantigt växthus från Willab Garden. I ditt fyrkantiga växthus kan du odla dina egna grönsaker, frukter och växter. Du kan dessutom omvandla växthuset till ett blomstrande rum, för extra utomlandskänsla hemma i trädgården. Här hittar du högkvalitativa fyrkantiga och kvadratiska växthus i olika storlekar och stilar för varierande behov och utföranden. Vill du ha ett fyrkantigt växthus som står säkert i det skandinaviska klimatet? Ett kompakt växthus där du kan odla yteffektivt? Eller ett ombonat orangeri att bjuda in nära och kära till? Utforska vårt breda sortiment av fyrkantiga växthus och uppfyll din växthusdröm hos oss på Willab Garden!

Traditionella växthus - Green Room Classic

Traditionella växthus med fyra kanter

Letar du efter ett klassiskt och traditionellt växthus som aldrig går ur tiden. Våra traditionella fyrkantiga växthus finns i flera storlekar och färger. Kolla in vårt sortiment av växthus i traditionell form för att hitta din favorit.

Växthus mot vägg - Green Roon Lean To

Fyrkantiga växthus mot vägg

Ett fyrkantigt växthus mot vägg är ett perfekt komplement för dig som vill skapa en lyxigare huskänsla. Odla växter och grönsaker, eller använd som uterum med direkt anslutning till huset. Upptäck våra fyrkantiga växthus mot vägg.

Växthus på mur - Plus 5

Fyrkantiga och kvadratiska växthus på mur

Skapa det perfekta odlingsklimatet för dina grönsaker och växter med hjälp av ett växthus på mur. Muren skapar dessutom ett vackert och lantligt intryck av din trädgård. Upptäck vårt sortiment av kvadratiska växthus på mur!

Litet växthus - Maxi 3, grå

Små fyrkantiga växthus

Små fyrkantiga växthus är ett smart alternativ för dig som har stora odlingsdrömmar men begränsat om plats att odla på. Här kan du utforska vårt sortiment av högkvalitativa små fyrkantiga växthus - perfekt för dig med mindre tomtyta.

Lusthus - Pyrola, svart

Kvadratiska och fyrkantiga lusthus

Letar du efter ett kvadratiskt lusthus att inreda trädgården med? Bjud in dina nära och kära för umgänge och fest, eller få en avskild plats för avkoppling omgiven av naturen. Utforska vårt sortiment av fyrkantiga och kvadratiska lusthus.

Orangeri - Royal

Fyrkantiga orangerier

Vill du få till utomlandskänsla hemma i trädgården? Fyll ditt orangeri med blomstrande, färgglada växter och frukter, och bjud in familj och vänner för samvaro omringade av grönska. Spana in vårt utbud av vackra fyrkantiga orangerier.