Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Glasväxthus

Med ett glasväxthus får du ett säkert och estetiskt tilltalande rum att odla i och vistas i. De genomskinliga väggarna i glas möjliggör ett större ljusinsläpp och bidrar till en härlig utomhuskänsla i ditt växthus. För att ge extra trygghet är våra växthus även utrustade med säkerhetsglas. Detta innebär att de är 5 gånger starkare än ett växthus i vanligt glas. Våra glasväxthus tål alltså både slag, böjningar och snabba temperaturväxlingar. Om glaset i ditt växthus krossas går det sönder i små smulor istället för vassa skärvor, vilket gör att du slipper oroa dig för obehagliga personskador. Ditt glasväxthus håller sig dessutom fint och rent år in och år ut. Utforska olika modeller av glasväxthus och hitta ett som passar dig och din trädgård bäst.

Växthus i glas

Alla växthus i glas

Hos oss på Willab Garden finns glasväxthus för alla. Här hittar du växthus i olika former, modeller och färger - i flera olika utföranden. Välj och vraka bland våra modeller för att hitta ett som matchar dina behov och önskemål.

Stormsäkra växthus i glas

Stormsäkra glasväxthus

Vill du ha ett växthus som står stabilt i det nordiska klimatet? Då har du hittat rätt. Här kan du utforska våra välbyggda växthus med extra starka profiler, med stormgaranti i upp till 5 år.

Växthus med isolerglas

Växthus med isolerglas

Värm upp och behåll värmen i ditt växthus med hjälp av isolerglas. Växthus i isolerglas är optimalt för dig som vill spendera tid i växthuset under vinterhalvåret. Utforska vårt sortiment av växthus med isolerglas för ett energisnålt alternativ till trädgården.

Växthus mot vägg i glas

Väggväxthus i glas

Skapa ett perfekt odlingsklimat med ett väggväxthus i härdat glas. Väggväxthus är mycket yteffektivt och låter dig utnyttja din odlingsyta till max - det passar utmärkt för dig som vill odla mycket på litet utrymme. Upptäck vårt sortiment av väggväxthus i glas.

Små växthus i glas

Små glasväxthus

Har du en mindre tomt eller trädgård? Ett litet växthus i glas är ett utmärkt alternativ för dig som vill få mycket rymd på få kvadratmeter. Odla mycket och kompakt med hjälp av våra små växthus i glas.

Glasväxthus på mur

Glasväxthus på mur

Ett glasväxthus på mur har flera användningsområden. Du kan möjliggöra det ultimata odlingsklimatet för dina växter eller använda det som orangeri för att umgås med nära och kära. Spana in våra glasväxthus på mur, för en rustik och ombonad trädgårdskänsla.

Lusthus i glas

Lusthus i glas

Skapa ett inbjudande intryck och en extra dimension av din trädgård med ett idylliskt lusthus i glas. Ett lusthus ger dig en perfekt plats för avkoppling, rekreation och fest, omgiven natur. Utforska vårt sortiment av vackra lusthus i härdat glas.

Orangeri i glas

Orangeri i glas

Bjud in dina nära och kära till ett grönskande orangeri i glas. Hos oss på Willab garden hittar du vackra orangerier i flera olika modeller att dekorera din trädgård med. Spana in vårt utbud av orangerier i glas.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.