Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus i aluminium

Letar du efter ett kvalitetssäkert växthus i aluminium? Vi på Willab Garden erbjuder ett heltäckande sortiment av växthus med både aluminiumstomme och aluminiumsockel för alla smaker. Vill du ha ett växthus som står stark i det skandinaviska klimatet? Ett växthus för att maximera din odlingsyta? Eller ett vackert, grönskande rum för avkoppling och samvaro? Upptäck vårt sortiment av aluminiumväxthus i flera former, färger och storlekar!

Vit stormsäker växthus

Stormsäkra växthus i aluminium

Trygga dina växter och ägodelar med ett stormsäkert växthus i aluminium. Ett stormsäkert växthus har starka profiler som står stabilt mot kraftiga stormbyar. Utforska vårt sortiment av stormsäkra växthus i aluminium, ett ultimat val för det nordiska klimatet.

Euro-Serre växthus

Euro-Serre

Här finner du kvalitetssäkra växthus från Euro-Serre serien, som per standard levereras med olackerad aluminiumstomme. Du kan lägga till lackerad aluminiumstomme som tillval, vilket vi rekommenderar för längre visuell hållbarhet.

Green Room - Green Room Lean To

Väggväxthus i aluminium och metall

I ditt väggväxthus klättrar växterna från golv till tak. Det är ett utmärkt val för dig som vill yteffektivisera och odla mycket, eller varför inte omvandla väggväxthuset till ett uterum? Upptäck vårt utbud av kvalitetssäkra väggväxthus i aluminium.

Växthus på mur - svart

Aluminiumväxthus på mur

Låt dina växter gro i ett aluminiumväxthus på mur. Ett växthus på mur ger ett ultimat klimat för dina växter att leva i och är perfekt för dig som vill maximera odlingsytan. Klicka dig vidare för att läsa mer om våra växthus på mur!

Orangeri - green room wall

Orangerier med aluminiumstomme

Inred din trädgård med ett vackert orangeri i aluminium. Hit bjuder du in dina nära och kära för umgänge, middagar och fest, omringade av natur och grönska. Följ länken för att utforska mer av vårt sortiment!

Lusthus- green room square

Lusthus i aluminium och metall

Ditt lusthus i aluminium ger din tomt en idyllisk och estetisk karaktär, vackert på både insidan och utsidan. Utforska våra lusthus och få ett extra grönt rum att umgås med dina nära och kära i.

Litet växthus - Maxi 3, grå

Små aluminiumväxthus

Drömmer du om ett växthus men har begränsad tomtyta? Ett litet växthus är ett smart alternativ för dig som vill odla mycket på få kvadratmeter. Kolla in våra små aluminiumväxthus och börja odla dina favoritgrönsaker och växter inom kort.

Runda växthus- rondo

Runda växthus i aluminium

Våra runda glas växthus i aluminium är vackra att vistas i och att granska utifrån. Den ordentliga höjden ger en luftig känsla och de passar utmärkt för både umgänge och rekreation. Utforska vårt utbud av runda växthus!