Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Skjutdörrar och skjutpartier till uterum

Skjutpartier och skjutdörrar för olika säsonger. I vårt utbud hittar du snygga skjutbara dörrar i olika utföranden till konkurrenskraftiga priser. Genom att installera en skjutdörr får du en funktionell lösning som tar minimal plats i rummet. Oavsett om du är ute efter en skjutdörr till din fasad eller skjutdörrar till ditt uterum, så är vi säkra på att vi har en skjutdörr för just dina behov. Designa ditt uterumsparti i planeringsverktyget Glaspartiguiden och köp online.

Skjutdörrar till uterum

Skjutpartier och skjutdörrar till uterum

Hos Willab Garden hittar du ett stort sortiment av skjutdörrar och skjutpartier.

Anpassa dina glaspartier i glaspartiguiden.

Glaspartiguiden

Skräddarsy dina skjutdörrar, vikpartier eller fasadpartier.

Fristående uterum sadeltak med kanalplasttak.

Rätt glas till rätt säsong

Jämför design och funktioner mellan våra olika system. Tänk noga igenom hur uterummet ska användas och vilka krav på komfort under olika årstider du har. Willab Gardens uterumssystem finns bara att...

Köp skjutdörrar och skjutpartier till uterum från Willab Garden

Skjutdörrar kan vara en utmärkt lösning för uterum eftersom de ger möjlighet till enkel och smidig access till trädgården eller uteplatsen samtidigt som de skyddar mot regn och blåst. När det gäller skjutdörrar till uterum finns det olika alternativ att välja mellan.

Skjutdörrar i glas och aluminium

Skjutdörrar i glas ger en fin utsikt över trädgården eller landskapet utanför och ökar ljusinsläppet i uterummet. Det finns flera glasalternativ att välja mellan, inklusive isolerade glasrutor för att minska värmeförlusten.

Skjutdörrar med aluminiumram ger ett modernt utseende och är hållbara, lättskötta och tåliga mot väder och vind. Våra skjutdörrspartier finns oftast i vit och svart färg.

Köp rätt skjutdörr

Oavsett vilket alternativ man väljer, är det viktigt att välja skjutdörrar som passar för just ditt ändamål. Det är också en bra idé att välja skjutdörrar med lås för att säkerställa att uterummet är säkert och skyddat. Hos Willab Garden hittar du ett stort sortiment av skjutdörrar och skjutpartier. Köp online med fri leverans eller besök någon av våra butiker.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.