Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Uterum med stomme i aluminium - en underhållsfri uterumsdröm

Thomas och Julia hade länge funderat på ett uterum. Den kalla, blåsiga uteplatsen hade inte mysfaktor nog och avsaknaden av varma sommarkvällar gjorde att planeringen startade.

Inspirationsartikel - En underhållsfri dröm

En enkel skiss gjordes i ordning innan de besökte Willab Gardens showroom i Båstad. Efter att ha kikat på sortimentet bestämde de sig för ett uterum med aluminiumstomme.
- Vi tycker aluminiumstommen är snygg! Att den sedan är nästintill underhållsfri har bra garantier och går att få i antracitgrått gjorde valet ännu enklare, säger Thomas.

Monteringen gjordes av en Willab Garden auktoriserad montör, eftersom paret ville känna trygghet i att allt utfördes på rätt sätt.
- Efter vi hade bestämt oss gick allt väldigt fort och precis enligt plan, stod uterummet färdigt kvällen innan vi skulle ha ett studentfirande hemma hos oss, fortsätter Julia. Vilken lycka!

Thomas och Julia har idag ett praktiskt uterum som gör att de kan njuta av trädgården utan att frysa. De tipsar gärna andra om att förbereda sig genom att titta runt på olika modeller och typer av uterum, både i butik och katalog. Då kan man få känslan om det passar ihop med huset och om det passar med det användningsområde som man tänkt sig.

- Åk till butikerna och titta, kläm och känn. Det är ett tips efter vår egen erfarenhet. Och det blev ju bra… avslutar Thomas och Julia.

Fler typer av uterum från Willab Garden

Kompletta uterum | Fasadmonterade uterum | Fristeånde uterum | Pergola

Utforska glaspartier från Willab Garden

Skjutdörrar | Vikdörrar | Fasadpartier