Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Inglasat uterum

Bjud in dina nära och kära till middagar under sommarkvällssolen, njut av en bok till ljudet av smattrande regn mot glastaket eller värm dig med en kopp te under vinterhalvåret - ditt inglasade uterum fyller sitt syfte året om. Det är en perfekt plats för både samvaro och rekreation omgiven av naturen, oavsett väderlek. Här hittar du inglasade uterum i olika storlekar, stilar och former, för olika behov och utföranden. Ditt inglasade uterum levereras fraktfritt hem till dig, som standard inom två veckors tid. Utforska vårt sortiment av vackra inglasade uterum för ett ombonat och inbjudande intryck av ditt hem!

Kompletta uterum - pulpet

Se alla våra inglasade uterum

Här hittar du inglasade uterum för alla smaker och behov. Vilket uterum drömmer du om? Utforska vårt breda sortiment av högkvalitativa, inglasade uterum och hitta den modell som passar dig, ditt hus, och din trädgård bäst!

Fristående uterum - Fristående pulpete pulpet

Hitta ett inglasat och fristående uterum

Vill du placera ditt inglasade uterum mitt i trädgården? Vi har kompletta fristående uterum i olika modeller och storlekar, som är lätta att placera där du önskar. Välj och vraka i vårt breda sortiment av fristående inglasade uterum.

Fasadmonterade uterum - Sadeltak

Fasadmonterade uterum i glas

Komplettera ditt hus med ett vackert fasadmonterat uterum i glas, för en ombonad och lyxig tomtkänsla. Utforska våra kompletta modeller eller anpassa ett efter ditt hus, dina behov och önskemål. Hitta din favorit bland våra fasadmonterade uterum i glas.

Uterum i aluminium - Aluminiumstomme Exklusiv

Inglasade uterum i aluminium

Här finner du inglasade uterum i aluminium med stabil och underhållsfri konstruktion. Vi erbjuder även isolerade inglasade uterum, som bevarar värmen året om - perfekt för dig som drömmer om en vinterträdgård. Utforska våra inglasade uterum i aluminum.

Uterum med sadeltak

Inglasade uterum med sadeltak

Vill du ha ett inglasat uterum med generös takhöjd? Ett uterum med sadeltak ger dig ett luftigt och ljust uterum att vistas i. Utforska våra inglasade uterum med sadeltak eller designa ett efter dina önskemål och preferenser.

Uterum med pulpettak - Uterum Aluminium Pulpet Vinter

Inglasat uterum med pulpettak

Få ett inglasat uterum i klassisk och stilren design med hjälp av ett pulpettak. Pulpettaket passar de flesta hustyper och går att få med eller utan brutna hörn. Spana in våra inglasade uterum med pulpettak.

Bygglovsfria uterum - Fri pulpet

Bygglovsfria uterum i glas

Hos oss på Willab Garden hittar du kompletta uterum och attefallshus i glas, som inte kräver bygglov. Du kan välja mellan väggmonterade uterum eller helt fristående modeller. Upptäck vårt utbud av bygglovsfria uterum i glas.

Uterumspartier - wg70 skjutparti

Glasa in ditt uterum med uterumspartier

Här finner du uterumspartier till ditt inglasade uterum, som skjutdörrar, vikpartier och fasadpartier. Du anpassar partiets isolervärde efter under vilken säsong du avser att använda ditt inglasade uterum. Utforska vårt breda sortiment av kvalitetssäkrade uterumspartier.

Inspiration och råd för dig som ska bygga ett inglasat uterum

Golv till uterum - Hitta rätt uterumsgolv

Att välja golv till uterum är inte helt enkelt - det finns många saker att ta hänsyn till. Dels är de tekniska aspekterna, det vill säga vilka material som tål den tuffa miljön i ett uterum med...

Planera uterum - detta ska du tänka på

Om du ska planera ett uterum har du säkert många funderingar och frågor. Vi på Willab Garden har lång erfarenhet av att hjälpa kunder till den bästa lösningen. Därför har Willab Gardens säljare...

Ett vackert uterum i ett snölandskap

Uterum för vinter

De flesta kunder vi pratar med vill även ha möjligheten att njuta av sitt uterum under vintern. Vi på Willab Garden hjälper dig gärna att planera och rita upp ditt vinterbonade drömuterum, vi kallar...

Se mer