Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tak till uteplats

Letar du tak till uteplats eller söker kompletta uteplatslösningar med tak? Då har du hittat rätt! Hos Willab Garden finns prisvärda altantak och terrasstak i plåt, plast och glas för alla typer av uteplatser. Våra tak är enkla att montera, har en lång livslängd och kräver minimalt med underhåll. Anpassa efter ditt unika behov av mått och färg. Vi erbjuder även paketlösningar för dig som söker ett komplett uterum.


Glastak till uteplats

Ett glastak ger uteplatsen en öppen och förstärkt utekänsla, samtidigt som det skyddar mot regn.


Plåttak till uteplats

Våra bandtäckta plåttak ger uteplatsen ett modernt intryck. Gjort av svenskt stål, har en lång livslängd och är enkla att rengöra.


Plasttak till uteplats

Ge uteplatsen en ljus och luftig upplevelse med ett plasttak. Våra modeller har en unik konstruktion som är extra kraftfull.


Uteplats med tak

Letar du efter en färdig uteplatskonstruktion? Upptäck vårt utbud av kompletta uterum och se våra moderna pergolor i aluminium med ställbart tak. Alla modeller kan anpassas efter storlek och färg.


Pergola - En luftig uteplats med tak

En pergola skapar både en luftig och ombonad känsla på uteplatsen. Våra modeller har justerbara tak som skyddar mot regn i stängt läge, samt tål snö.


Taktillbehör

Vi har givetvis ett komplett sortiment av taktillbehör för uteplatsen. Här hittar du allt från isolertakplattor och nockprofiler till stuprör och reservdelar.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet 11:00 - 15:00

Båstad

Öppet 11:00 - 15:00

Munkedal

Öppet 11:00 - 15:00

Restaurang Gardeners

Öppet 11:00 - 15:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.