Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Flera spännande nyheter från Willab Garden

Vi kan stolt presentera många stora nyheter i år. Nu lägger vi till Attefallshus, flera nya pergolor och utemöbler till sortimentet. Vår Green Room familj av stormsäkra växthus växer med ytterligare två nya modeller och Euro-Serre serien får en ny växthusmodell som heter Rustiq.

Green Room Botanic Wall/Elegant

Vi presenterar Green Room Botanic - där växthuskänsla möter funktionalitet. Den generösa
taklutningen skapar enorm rymdkänsla. Slagdörr och sidofönster är standard och ger denna
klassiskt engelska design en modern touch. Green Room Botanic har alla förutsättningar att
skapa en unik och tidlös plats i din trädgård.

Green Room - Gavel mot vägg

Green Room - Gavel mot vägg

Nytt är också möjligheten att ansluta växthusets gavel mot din husvägg vilket gäller de populära växthusmodellerna Classic, Wall, Elegant, Season Classic, Season Wall och Season Elegant. Praktiskt att kunna stiga rakt ut i växthuset i skydd för väder och vind.

Euro-Serre  Rustiq

Euro-Serre Rustiq

Rustiq hämtar inspiration från de engelska växthusen och har en otrolig rymd tack vare den högt placerade nocken. Rustiq är konstruerat med extra kraftiga nock- och rännprofiler som ger växthuset bra stabilitet och slagdörr är standard. Euro-Serre Rustiq är ett perfekt växthus för dig som älskar att odla. Det är flexibelt, starkt och designat med fokus på dina gröna drömmar. Välj din variant och låt Rustiq bli din odlingsplats i många år framöver.

Pergola Slim

Välkommen till en ny era av trädgårdslyx! Vi är stolta över att presentera nyheten: Pergola Slim. Det är inte bara en pergola; det är en investering i stil, funktion och komfort som kommer att förvandla både din trädgård och sättet du använder den på. Vår pergola är tillverkad i högkvalitativt aluminium och utrustad med vinklingsbara lameller i taket. Det ger dig total kontroll över solens strålar och skugga, så du kan njuta av din trädgård i alla väder och vid alla tidpunkter på dagen.
Finns ej i våra butiker ännu, vi uppdaterar informationen så fort de är på plats.

Garden Living utemöbler

Garden Living - Utemöbler

För Willab Garden är trädgården inte bara en plats, det är en levande dröm. I vår ständiga strävan efter att skapa trivsamma uterum och växthus, har vi nu tagit ett stort steg framåt - vi presenterar stolt ett helt sortiment av utemöbler - Garden Living by Willab Garden. 

Vi har noggrant valt ut ett sortiment med hög kvalitetskänsla, till attraktiva priser. Tillsammans med våra uterum och växthus kan du nu skapa härliga miljöer för ditt trädgårdsliv. 

Alla våra nya utemöbler är helt anpassade för användning i våra uterum och växthus. Väderbeständiga klädslar med slitstarka dynor och FSC-märkta trädetaljer är självklarheter, oavsett ditt möbelval. 

Utforska vårt Garden Living sortiment och låt oss tillsammans göra din trädgård till en plats där drömmar blir verklighet. 
Finns endast online för tillfället, vi uppdaterar informationen så fort de är på plats i våra buiker.

Se vårt sortiment av utemöbler

Attefall Pulpet

Attefallshus

En av årets stora nyheter är våra prisvärda Attefallshus för dig som planerar att bygga en komplementbyggnad på din tomt. Vår ambition har varit att erbjuda ett mycket prisvärt alternativ till de Attefallshus som redan finns på marknaden. Vi har också strävat efter att ge dig som köpare så stor frihet som möjligt när det gäller planlösning, loft, vatten/VA, kök och andra val. Det blir därmed du själv som styr byggets användningsområde och prislapp. 

Två modeller i två olika storlekar - I samarbete med en konstruktionsbyrå har vi utvecklat två modeller i två olika storlekar. Resultatet är fyra olika Attefallshus som passar in i många olika miljöer och sammanhang. Två av dem har pulpettak medan de andra två har klassiska sadeltak, och ditt val kan ibland påverkas av detaljplanen i ditt område. 

Flexibilitet är vårt ledord - Om du har för avsikt att ansluta vatten och avlopp för att skapa en studentlya för uthyrning eller ett charmigt gästhus – välj den större varianten på 30 kvm. Är du mer på jakt efter övernattnings möjligheter/festlokal eller extra yta – kan det mindre huset på 25 kvm vara det rätta valet. Oavsett val får du ett välkonstruerat och kvalitativt Attefallshus som enkelt klarar snözon 5,5 och därtill erforderliga vindlaster. Faktum är att våra Attefallshus klarar byggnadskrav från Trelleborg till Haparanda – utan problem.
Finns ej i våra butiker ännu, vi uppdaterar informationen så fort de är på plats.

Rejält i flera bemärkelser - Vår konstruktion andas välbyggt med eftertryck – rejäl isolering och energieffektivt för att inte belasta din månadsekonomi mer än nödvändigt. Jämför gärna konstruktionen med konkurrenterna. I ordet rejäl ligger också att huset byggs med 145 mm reglar vilket ger rum åt generös isolering. 

Kvalitet genom hela processen - När du väljer ett Attefallshus från vår tillverkning får du valmöjligheter utöver det vanliga. Är du sugen på ett sovloft – det finns som tillval i två olika storlekar. Steg-/trapplösning upp till sovloftet – det finns som tillval. Effektiv standardventilation inkl ventiler och allt annat – det finns som tillval. Eller kanske ett effektivt ventilationssystem med värmeåtervinning – det finns också som tillval. Huset levereras som en komplett gör-det-själv sats med allt utom innerbeklädnad av väggar och tak – du bestämmer själv användningsområde och inredning, och kan därmed styra kostnaden för ditt Attefallshus. När du nu fått alla fördelar klara för dig återstår kanske det bästa. Priset. 
Finns ej i våra butiker ännu, vi uppdaterar informationen så fort de är på plats.

Attefall Sadel

Som om inte detta vore nog har vi också fått massor av nya tillval på redan befintliga produkter såsom fler färgval på såväl en del växthus och uterum som på pergolor och markiser. Solskyddspaneler, plisségardiner, träpersienner och tegel är andra exempel på nya produkter som kompletterar vårt sortiment. Liksom helt nya växthusinredningar i form av hyllor, fristående såbäddar och anpassning för att installera kamin. Sist men inte minst kan vi också presentera ett nytt balkongväxthus och ett helt stolpfritt glasräcke. 

Vi kan med rätta påstå att vi har något för alla och vi hoppas du ska tycka om nyheterna lika mycket som vi gör!