Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Finsktalande försäljnings-och marknadsassistent

Nu söker vi en finsktalande försäljnings-och marknadsassistent till vårt kontor i Bromma eller Båstad!

 Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med ditt team i huvudsak att arbeta med försäljning av uterum och växthus. Du får även vara en del av vår marknadsavdelning som översättare och assistent i form av kundservice i våra sociala kanaler. Vi möter kunderna huvudsakligen då de tar kontakt med oss via mejl, telefon, sociala kanaler eller när de besöker någon av våra butiker. I arbetet ingår det att genomföra behovsanalys, presentera olika modeller och valmöjligheter, vägleda i valen av produkter samt tillbehör och guida kunderna genom köpprocessen.

Utöver rollen som säljare kommer du vara en viktig del av marknadsavdelningens dagliga arbete som översättare och arbeta med kundservice i våra sociala kanaler. Du kommer att få svara på frågor och aktivt delta i konversationer inom vårt affärsområde i våra sociala kanaler för vår marknad.


Målet är att genom god kundservice uppfylla alla de krav och förväntningar som kunden har på oss som leverantör. Vi ska finnas på plats före, under och efter kundens köp och ge god service i alla delar av kundresan. Som ny kommer du att få mycket stöd både från kollegor och teamledare som finns till din hjälp under introduktionen och i det dagliga arbetet. 

Din Profil
Du talar och skriver obehindrat på finska och svenska samt har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av försäljning och kundkontakt är en stor fördel. Det underlättar dessutom om du har en teknisk/praktisk förståelse och/eller intresse för hem och trädgård för att kunna relatera till våra kunder och produkter. Du ger gärna kunden det lilla extra och har förmågan att anpassa kommunikation efter mottagare. God datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv samt kan planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Kreativitet och en problemlösande förmåga underlättar, eftersom kunder ofta har en vision om slutprodukten men behöver din hjälp för att hitta praktiska lösningar.

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Du kommer att arbeta på plats i vår butik med placering i Båstad eller Bromma. Tjänsten är heltid 100% med 6 månaders provanställning. I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Unionen.

Ansökan
Mejla din ansökan så snart som möjligt till kristina.williamsson@willabgarden.se. Urval och intervjuer sker löpande. Ange gärna i din ansökan när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt.

 

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
Ecster
AAA Högsta kreditvärdighet