Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

CRM-ansvarig

Är du en analytisk och strukturerad person som trivs med att arbeta gränsöverskridande för att optimera säljprocesser och stödja marknadsföring? Vi söker nu en CRM Specialist till vårt team som kommer att vara en nyckelspelare i vår nya CRM-satsning. Vi söker dig som har en passion för komplexa kundresor och som besitter expertis inom vårt CRM-system, HubSpot.

Om rollen

Du kommer vara drivande i Willab Gardens satsning inom CRM för att utveckla kundresan och identifiera nya affärsmöjligheter inom B2C. I rollen kommer du ha många interna kontaktytor och vara primär kontaktperson mot vår CRM-partner. Du kommer ingå i ett passionerat team som arbetar med att marknadsföra och sälja den perfekta trädgårdsdrömmen, ge god kundservice och utveckla framgångsrika affärer med villaägare i norra Europa.

Huvudsakliga ansvarsområden

Uppsättning, utveckling och förvaltning av CRM-systemet HubSpot: Du är ansvarig för att sätta upp och vidareutveckla CRM-systemets struktur och flöden. Detta innefattar tät kontakt med vår CRM-partner för att bygga upp struktur och optimal funktion samt kontinuerlig uppdatering och anpassning av systemet för att möta företagets behov.

Kundresa och Content Marketing: Skapa processer och innehåll som fokuserar på den tidiga fasen i kundresan när potentiella kunder är öppna för att veta mer, är nyfikna eller vill bli inspirerade. Skapa engagerande innehåll som går att applicera i olika faser av kundresan, från det att kunden upptäcker oss, bestämmer sig för att köpa något fram till dess att köpet är genomfört och sedan vidare in i det långsiktiga användandet av produkten.

Support och vägledning för säljteamet: Du kommer vara vår primära kontaktperson för all CRM-relaterad support och assistans. Du stödjer säljteamet genom att hantera tekniska frågor och erbjuda vägledning för att effektivisera det dagliga arbetet.

Dataanalys och uppföljning: Skapa rapporter, analysera försäljningssiffror och kampanjresultat. Identifiera trender och möjligheter för att föreslå och implementera strategiska förbättringar. Övervaka och optimera marknadsaktiviteter och annonsering inom marknadsavdelningen för att säkerställa målgrupper och öka effekten av relaterade aktiviteter

Om dig

Vi söker en driven och engagerad person med erfarenhet av HubSpot. Du har en naturlig skicklighet i datahantering och har starka analytiska och tekniska färdigheter. En avgörande framgångsfaktor är din förmåga att kommunicera tydligt och vara pedagogisk samt att engagera säljteamet och marknadsavdelningen. Vi ser också positivt på din förmåga att bidra med nya insikter och innovativa arbetsmetoder.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har

Erfarenhet av HubSpot: Du bör ha erfarenhet av att arbeta med avancerade CRM-system, i vårt fall HubSpot, vilket är avgörande för att kunna sätta upp och utveckla vårt framtida CRM-system.

Analytiska och tekniska färdigheter: Du behöver ha en stark förmåga att analysera och arbeta med stora mängder data. Identifiera mönster trender och se nya affärsmöjligheter. Vi ser gärna att du tekniska färdigheter i form av att förstå hur vårt ERP fungerar och kunna sätta upp strukturer och funktioner i CRM-systemet.

Kommunikation och samarbete: Vana av att kravställa och prioritera förbättringar gentemot leverantörer av digitala lösningar och interna avdelningar. God förståelse för verksamhetsprocesser och hur de går att förfina i ett CRM-system. Bra kommunikationsförmåga för att kunna samarbeta med olika team och intressenter inom organisationen.

Anställning och ansökan

Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering i Båstad eller Bromma.

Mejla din ansökan till marcus.emilsson@willabgarden.se senast 2024-07-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0431 686 00.

Urval och intervjuer sker löpande. Ange gärna i in ansökan när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt.

Om arbetsgivaren

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen.
Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utan för Båstad där även din arbetsplats kommer bli. Willab Garden är en arbetsplats som präglas av engagemang, trivsel och entreprenörskap. Välkommen att bli en del av Willab Garden!

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 14:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 14:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 14:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 14:00 (lunch 11:00-13:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.